ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλος ενθουσιασμός στον ΠΑΟ Βάρδας-Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας


 

Ο ενθουσιασμός για τις κινήσεις και την οργάνωση που επικρατεί στον ΠΑΟ Βάρδας, είναι πάρα πολύ μεγάλος. Ήδη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αναμένεται φέτος μετά από πολλά χρόνια, το «Γρηγόριος Καλάκος» να ξαναζήσει μεγάλες πιένες, ανάλογες του ένδοξου παρελθόντος. Η διοίκηση των Ταύρων, έχει επιδοθεί σε ένα μοναδικό μπαράζ κινήσεων, όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο οργάνωσης, που όμοιό της μπορεί να συγκριθεί μόνο με ομάδων επαγγελματικών κατηγοριών.

Πριν από λίγο, δόθηκαν στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια διαρκείας, οι κάρτες που θα συνοδεύουν κάθε πιστό φίλο του ΠΑΟ Βάρδας τη νέα σεζόν. Μαζί με την κυκλοφορία των καρτών, δόθηκε και επίσημη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ γνωστοποιεί πως τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας περιόδου 2018 – 2019 που περιλαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες τής ομάδας μας για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν (και) στο χώρο τού ποδοσφαίρου, οι τιμές παρέμειναν ιδιαίτερα προσιτές, σε μία προσπάθεια να συνεχίσει ο κόσμος να «αγκαλιάζει» την ομάδα που του προσέφερε μεγάλες χαρές τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενη στη τρίτη τη τάξει κατηγορία τού ποδοσφαίρου.

Στο ξεκίνημα για την νέα αγωνιστική περιοδο καλούμε όλους τους φιλάθλους του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ να δείξουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους στο σύλλογο, στηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια.

Η τιμή των καρτών ελευθέρας εισόδου έχει οριστεί στα 100 ευρώ. Όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται, μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Γρ. Καλάκος και από τα μέλη τής διοίκησης.

Επίσης κρατήσεις ή αποστολές καρτών διαρκείας:
Τηλ επικοινωνίας:
6937 73 25 32
6999 51 41 31
Email: pamvouprasiakos@gmail.com».