ΗΛΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και πάλι η ΑΓΡΟΤΕΚ στον Πύργο


Δηλώσεις Προέδρου ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ κ. Νικόλαου Χιώνη:

Εκπροσωπώντας την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΥΡΓΟΥ, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από 13 ολόκληρα χρόνια να ανακοινώνουμε την αναβίωση μιας έκθεσης μιας σημαντικής για τον τόπο και τη πόλη μας έκθεση πανελλήνιας εμβελείας ΤΗΝ 20η ΑΓΡΟΤΕΚ.

Μια έκθεση που ξεκίνησε από τον αείμνηστο Γεώργιο Δημητρακόπουλο και συνεχίστηκε έως και το 2006 από τον Γαβρίλη τον Λιατσή.

Από το 2006 και ύστερα  κάποιοι φρόντισαν να σταματήσει η ΑΓΡΟΤΕΚ, μια έκθεση που αναμφισβήτητα  ήταν ανάσα για την πόλη μας και όχι μόνο.

Με τον Δήμαρχο έχω το ευτύχημα να επικοινωνούμε χωρίς πολλές κουβέντες όποτε και από τη πρώτη στιγμή που του πρότεινα αυτήν την ιδέα χωρίς δεύτερη σκέψη μου έδωσε το πράσινο φως  να προχωρήσω στη διοργάνωση.

Η 20η ΑΓΡΟΤΕΚ  θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4 & 5 Μαΐου στο ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ στον κεντρικό ιστό της πόλης που πλέον όλος ο κόσμος γνωρίζει.

Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχει ήδη αρκετό ενδιαφέρον σε συμμετοχές οι τιμές είναι προσιτές και υπάρχει δυνατότητα επιλογής στα μέτρα που επιθυμεί ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Οι  ενδιαφερόμενοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τα γραφεία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ή να επικοινωνήσουν στο 26210-25650.