Μετά το Δ. Χάρδα, παραιτήθηκε και ο Διον. Μάλιαρης στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

spot_img

Προτεινόμενα

Παραίτηση από αναπληρωτής δήμαρχος και επόπτης του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, υπέβαλε ο Διονύσιος Μάλιαρης προς το δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ.

Η ενέργεια αυτή του κ. Μάλιαρη ήλθε να προστεθεί στην παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Δημ. Χάρδα, οι οποίοι ωστόσο παραμένουν στην παράταξη της πλειοψηφίας του δήμου.

Στην επιστολή παραίτησης που απέστειλε ο κ. Μάλιαρης προς το δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Από τη θέση του “Αναπληρωτή Δημάρχου” που μου εμπιστευθήκατε, προσπαθούσα σε καθημερινή βάση να βοηθήσω για την επίλυση των προβλημάτων των Δημοτών και του Δήμου μας. 


Διαπιστώνω όμως ότι με το πέρασμα του χρόνου, η θέση αυτή δεν μπορούσε να έχει τα θεμιτά αποτελέσματα που ήθελα και επιθυμούσα για τους δημότες. Αντίθετα, ήταν διακοσμητική και όχι ουσιαστικής σημασίας, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τις παρεμβάσεις προς όφελος των δημοτών. 


Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και για τον λόγο αυτό, αναγκάζομαι ύστερα από πολύ σκέψη να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του “Αναπληρωτή Δημάρχου” και του “Επόπτη”. Παραμένω στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, υπηρετώντας τον Δήμο και τους Δημότες που με εμπιστεύτηκαν συνεχίζοντας να προσφέρω για το κοινό καλό.


Με εκτίμηση

Μάλιαρης Διονύσιος
Δημοτικός Σύμβουλος».

Εξάλλου ο  παραιτηθείς αν. δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία  συνεχίσει το έργο του τόσο την Κοτύχι Α.Ε. όσο και στον Σύνδεσμο Ύδρευσης «Ηρακλής».

Σύμφωνα με πληροφορίες ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο κ. Μάλιαρης να θέσει υποψηφιότητα για επικεφαλής στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, κάτι που όμως αναμένεται να ξεκαθαριστεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα