Κυριακή, 15 Μαΐου, 2022
18 C
Pýrgos

«Μετακομίζουν» σε… Πάτρα και Αγρίνιο οι σπουδαστές της Ηλείας!

spot_img

Όταν τον Φεβρουάριο, στη «φιέστα» που στήθηκε στην Αμαλιάδα, στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιακής Σχολής της, τότε που οι εγκαταστάσεις που ανήκουν στο λαό της Αμαλιάδας και στη δημόσια και δωρεάν παιδεία παραχωρήθηκαν… στην ιδιωτική εκπαίδευση, οι σπουδαστές ρώτησαν τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Άγγελο Συρίγο τι θα γίνει με αυτούς, ο Υφυπουργός έψαχνε στο τηλέφωνο την Υπουργό κα. Νίκη Κεραμέως για να δει τι θα απαντήσει.

Όταν μια σπουδάστρια μπήκε στην αίθουσα και ζήτησε από τον Υφυπουργό διάλογο πριν «πέσουν» οι υπογραφές, απλά… την πέταξαν έξω!

Όταν τελείωσε η «φιέστα» και αντιπροσωπεία των σπουδαστών κατάφερε να συνομιλήσει με τον κ. Συρίγο, «πέταξαν» τους δημοσιογράφους έξω!!!

Και τώρα τι διαβάζουμε στους εκπαιδευτικούς ιστοχώρους που αναλύουν το ήδη υπογεγραμμένο Προεδρικό Διάταγμα προβλέπεται… ότι οι μεν σπουδαστές του Τμήματος του Πύργου «μετακομίζουν» για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου για Πάτρα, οι δε του Τμήματος της Αμαλιάδας στο Αγρίνιο!

Τι είχαν ζητήσει τότε οι σπουδαστές; Το δικαίωμα να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους σε Πύργο και Αμαλιάδα. Τι έκανε το Υπουργείο; Τίποτα!

Ο δήμαρχος Πύργου έστειλε τον Απρίλιο επιστολή στον πρωθυπουργό ζητώντας να μην «σβήσει» η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από την Ηλεία. Ο δήμος Ήλιδας τι έκανε; Τίποτα…Την παραμικρή αντίδραση. Απλά ο δήμαρχος, στη «φιέστα» του Φεβρουαρίου, ήταν «κομπάρσος» στο αμφιθέατρο της Πανεπιστημιακής Σχολής, με «πρωταγωνιστές» τους Υπουργούς, τους Υφυπουργός, την Περιφέρεια, την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έστω, μια αντίδραση, για τα «μάτια του κόσμου»!

«Κλειδωμένες» πόρτες και χωρίς κάμερες το τετ α τετ φοιτητών Συρίγου – Οι αλήθειες προφανώς τρομάζουν και ενοχλούν! (βίντεο)

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα