Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
18.5 C
Pýrgos

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου ο Φαμπιάν Κριεμάντι (upd)

spot_img

Στο Κέντρο Υγείας Κρεστένων και εν συνεχεία επειδή η κατάστασή του ήταν σοβαρή, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου ο τερματοφύλακας της ομάδας Φαμπιάν Κριεμάντι. Ο νεαρός γκολκίπερ, δέχτηκε έντονο χτύπημα από το ωστικό κύμα βαρελότου το οποίο έσκασε πίσω του του, με αποτέλεσμα να νιώσει ναυτία και να κάνει εμετό.

 

Αυτά αναφέρουν οι ιθύνοντες του Κενταύρου Σωστίου, οι οποίοι αποχώρησαν από το γήπεδο, καθώς όπως είπαν, έπεσαν αρκετά βαρελότα και δεν μπορούσε κάποιος να εγγυηθεί τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Πλέον, εκείνο το οποίο αναμένεται είναι οι εκθέσεις των παρατηρητών και της Αστυνομίας, καθώς και αυτά τα οποία που έγραψε ο διαιτητής στο Φύλλο Αγώνα.

Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαιτητής, όταν ο Κριεμάντι έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, ζήτησε από τον γιατρό αγώνα να μεταβεί προκειμένου να τον εξετάσει. Το παιχνίδι διεκόπη και οι διαιτητές αναχώρησαν για τα αποδυτήριά τους. Ο διαιτητής ακολούθως ζήτησε τη γνωμάτευση του γιατρού αγώνα, προκειμένου να αποφασίσει για την συνέχισή του ή μη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να διατάξει τη διακοπή του παιχνιδιού, αν ο γιατρός αγώνα αποφανθεί ότι ο ποδοσφαιριστής έχει τραυματιστεί και πρέπει να αποχωρήσει από το γήπεδο, να διακομιστεί σε νοσοκομείο. Η απάντηση του γιατρού ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής εξωτερικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα, κάποιον τραυματισμό, αν όμως συμβαίνει εσωτερικά κάτι, δεν έχει τη δυνατότητα να το διαγνώσει και ο ποδοσφαιριστής, θα έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Εδώ ακριβώς βρίσκεται το κρίσιμο σημείο, καθώς ο διαιτητής, είχε να αποφασίσει ανάμεσα στη διακοπή του αγώνα και τη συνέχισή του.

Την ίδια ώρα, νεότερες πληροφορίες από τον Κένταυρο Σωστίου, αναφέρουν ότι έχουν διάγνωση των γιατρών από το νοσοκομείο.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα