Κυριακή, 29 Μαΐου, 2022
21.9 C
Pýrgos

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου: «Νεκρώνει» ο δήμος Ήλιδας  στις 29 Οκτωβρίου, για το δρόμο Πάτρα-Πύργος

spot_img

Την κήρυξη γενικής απεργίας  στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα που έχει προγραμματιστεί να γίνει συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών για την υλοποίηση  του δρόμου Πάτρα-Πύργος, αποφάσισε  ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης.

Ο δήμαρχος Ήλιδας Χρ. Χριστοδουλόπουλος εισηγήθηκε στο σώμα να γίνει κινητοποίηση για το σοβαρό ζήτημα του αυτοκινητόδρομου, η οποία θα περιλαμβάνει και το κλείσιμο καταστημάτων , υπηρεσιών κ.α.

Στο θέμα της γενικής απεργίας ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγγ. Κολόσακας εξέφρασε σύμφωνη  άποψη, θέτοντας ωστόσο αντιρρήσεις όσον αφορά την επιβάρυνση που θα υπάρχει από τα διόδια στο εν λόγο δρόμο.

Επίσης σύμφωνα με την απόφαση αυτή, εξουσιοδοτήθηκε ο δήμαρχος Ήλιδας προκειμένου να μεταφέρει το ψήφισμα για την απεργία και στους υπόλοιπους δήμους του Νομού, με σκοπό να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις για το οδικό τμήμα Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα