Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και τη γνωστοποίηση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση,  προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: 

«Αγαπητά μου παιδιά,

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή όλων εσάς που συμμετείχατε σ’ αυτή την επίπονη και κοπιαστική δοκιμασία, δίνοντας τέλος τόσο στις δικές σας θυσίες ετών, αλλά και στην αγωνία των οικείων σας.

Όλα τα παιδιά αξίζουν τα ειλικρινή και θερμά μας συγχαρητήρια. 

Στους επιτυχόντες, εύχομαι στο νέο τους ξεκίνημα στην ανώτατη βαθμίδα εκπαίδευσης, να γίνουν δημιουργικοί και χρήσιμοι, καθώς επίσης και να επιδιώξουν να απορροφήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις.

Μόνο μέσα από την γνώση και την εξειδίκευση θα εξελιχθούν σε νέους φάρους ελπίδας για την χώρα μας. 

Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, οι οικογένειες των παιδιών και οι λειτουργοί μέσης εκπαίδευσης, που σε δύσκολες οικονομικά συγκυρίες,συνέβαλαν στο να επιτευχθεί ο στόχος.

Για όσους δεν τα κατάφεραν οι ευκαιρίες θα είναι εξίσου πολλές και σίγουρα δεν θα πρέπει να απογοητευτούν. 

Η επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Θα ήθελα και πάλι να συγχαρώ τους επιτυχόντες και να τους ενθαρρύνω να στοχεύουν ψηλά και να κυνηγούν τα όνειρά τους με όρεξη και πείσμα, ώστε να γίνουν δημιουργικοί πολίτες.

Επιπλέον, εύχομαι το τέλος μιας περιόδου όπως η μαθητική να αποτελέσει την απαρχή για τα επόμενα, ακόμα μεγαλύτερα βήματα.

Καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στο ξεκίνημα της νέας σας ζωής!»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα