Με δυσχέρειες πολλά δρομολόγια του ΚΤΕΛ εξαιτίας φυσικών εμποδίων στους δρόμους!

spot_img

Προτεινόμενα

-Κυρίως στους δήμους Πύργου και Ήλιδας

Μετ’ εμποδίων διεξάγονται πολλά δρομολόγια του ΚΤΕΛ στους δήμους Πύργου και Ήλιδας, εξαιτίας των ακαθάριστων δέντρων αλλά και αγριόχορτων που υπάρχουν ακόμη και σε πολυσύχναστους δρόμους!

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του ‘Amaliada – news’ και του “Ilia.news” διοίκηση του ΚΤΕΛ απέστειλε έγγραφο στους αρμοδίους των ανωτέρω δήμων, από τους οποίους ζητάει τη λήψη μέτρων προκειμένου να συνεχιστούν  απρόσκοπτα τα δρομολόγια…

Προβλήματα λόγω φυσικών εμποδίων στους δρόμους, παρατηρούνται σε αρκετά σημεία του πρώην δήμου Ωλένης, όπως  Ώλενα, Γούμερο, Σόπι, Χειμαδιό, Παλαιοβαρβάσαινα Κορυφή και Ανεμοχώρι, ενώ παρόμοιες δυσκολίες συναντούν οι οδηγοί των λεωφορείων στις περιοχές Πριναρίου, Απιδούλας κλπ. του δήμου Ήλιδας, καθώς επίσης και σε άλλα σημεία  του νομού, όπως Κάτω Σαμικό, Μιράκα κ.α.

Σημειωτέον ότι κάποιοι από τους επαρχιακούς δρόμους που υπάρχουν προβλήματα λόγω της ύπαρξης κλαδιών, καλαμιών και άλλων αντικειμένων, είναι στην αρμοδιότητα της Π.Ε. Ηλείας.

Λόγω της υπάρχουσας κατάστασης εξάλλου είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της διακοπής δρομολογίων, αφού σε πολλές περιπτώσεις εκφράζονται διαμαρτυρίες από τους επαγγελματίες για δύσκολη έως αδύνατη πρόσβαση στις εν λόγω περιοχές…

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα