14.8 C
Pýrgos
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Με εντυπωσιακό τρόπο πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις της Μαγικής – Διασκεδαστικής Ομάδας Βαρβάσαινας Ν. Ηλείας

spot_img

Με εντυπωσιακό τρόπο πραγματοποιήθηκαν οι δύο τελευταίες παραστάσεις της Μαγικής – Διασκεδαστικής Ομάδας Βαρβάσαινας Ν. Ηλείας «kΌnstantin» τόσο στην Παράσταση που αφορούσε τις Θεατρικές Ερμηνείες των παιδιών που υποδύθηκαν μεγάλους ηθοποιούς της Χρυσής Εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου, όσο και στην τελευταία παράσταση που έλαμψαν οι 4 μικροί Μάγοι καθοδηγούμενοι από τον Μάγο – Διασκεδαστή «kΌnstantin» σε εντυπωσιακά μαγικά τρικ και κόλπα συνεργασίας και ψευδαισθήσεων καθώς και τις διακρίσεις των τεσσάρων εκείνων παιδιών που αγωνίστηκαν στους τελικούς και κέρδισαν – διακρίθηκαν επάξια στους διαγωνισμούς που είχε οργανώσει η Ομάδα.

Το κοινό το χάρηκε ιδιαιτέρως και θαύμασε το έργο των παιδιών που παρόλο την μικρή τους ηλικία έδωσαν μία διαφορετική νότα χαράς και διασκέδασης.

Η Μαγική – Διασκεδαστική Ομάδα με την Αρχηγό και διοργανώτρια Κα Δαμασκοπούλου Αφροδίτη η οποία δεν αφήνει καθόλου κενό στον προσωπικό της χρόνο και υποσχέθηκε στον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων πως οι πρόβες δεν θα σταματήσουν καθότι θα αναλάβει και την τελετή λήξης του Σχολείου αφού η Παιδική Χορωδία θα ερμηνεύσει χαρούμενες μελωδίες, θα δημιουργήσει καινούριες δραστηριότητες όπως το γαϊτανάκι και πολλά εντυπωσιακά Ομαδικά παιχνίδια.

Το 1ο Φεστιβάλ Δημιουργικής Απασχόλησης και Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων της Ομάδας των παιδιών στην Βαρβάσαινα Ηλείας ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Βαρβάσαινας Ν. Ηλείας εκφράζει θερμά τις ευχαριστίες του, τόσο για την εθελούσια – αφιλοκερδή προσφορά προς τα παιδιά του Χωριού όσο και για την Οργάνωση του Τριήμερου αυτού Φεστιβάλ στο Χωριό, στον Διασκεδαστή Κό Πετρόπουλο Κωνσταντίνο, ο οποίος αφιέρωσε επί τέσσερις μήνες πολύ από τον λιγοστό του χρόνο καθότι είναι πατέρας τριών μικρών παιδιών και για εργασιακούς λόγους πηγαινοέρχεται Πάτρα κάθε μέρα. Όπως δηλώνει ο ίδιος η ανάγκη των παιδιών για διασκέδαση και χαρά δεν πρέπει εμάς τους γονείς να μας βρίσκει αμερόληπτους. Έχουμε την υποχρέωση να βγάλουμε τα παιδιά από το σπίτι και να τους ωθήσουμε σε μία εντελώς διαφορετική κουλτούρα καλλιτεχνικής φύσης και προσπάθειας ανάδειξης των χαρισμάτων τους χωρίς να δαπανούν πολλά χρήματα για αυτό. Για να γίνει αυτό χρειάζεται κάποιος ή κάποια που έχει την τύχη και δουλεύει επί μονίμου βάσεως, να κάνει την αρχή και με υπομονή & θέληση να δώσει στο δικό του το παιδί και μετά σε όλα τα άλλα παιδιά ένα κίνητρο για εναλλακτικές μορφές απασχόλησης. Είμαστε σίγουροι πως η σωστή οργάνωση και η κατάλληλη υποστήριξη των υπολοίπων Γονέων θα πρέπει να συνυπάρχουν ως κίνητρα για να μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά όλο και περισσότερα παιδιά στα Χωριά μας.

Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας Γονέων από την Βαρβάσαινα αποδείχτηκε ανεκτίμητης αξίας για την παιδική ψυχή και φαντασία.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα