Με επιπλέον υπάλληλο ενισχύεται η ΔΕΗ Αμαλιάδας – Τόπο έπιασαν οι συνεχείς παρεμβάσεις του “Ilia.News”

spot_img

Προτεινόμενα

Τέλος θα σημάνει στη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται χιλιάδες πολίτες στα γραφεία της ΔΕΗ Αμαλιάδας, μετά την ενίσχυση της υπηρεσίας με έναν επιπλέον υπάλληλο, από τις αρχές Σεπτεμβρίου!

Η  σημαντική αυτή εξέλιξη ήλθε μετά τις αλλεπάλληλες αναφορές στο πρόβλημα από το “Ilia.News”, που στο παρελθόν  έγινε αποδέκτης έντονων παραπόνων και διαμαρτυριών από κατοίκους και φορείς της περιοχής.

Με την ενίσχυση του γραφείου ΔΕΗ Αμαλιάδας με επιπλέον προσωπικό, αναμένεται να «αποσυμφορηθεί» η όλη κατάσταση που μέχρι σήμερα σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκεται εκτός ελέγχου…

Ανάμεσα στα προβλήματα που παρατηρούνται λόγω έλλειψης προσωπικού,  είναι και οι  δηλώσεις  του αγροτικού ρεύματος από εκατοντάδες αγρότες στη ΔΕΗ Αμαλιάδας.

Οι αγρότες θα πρέπει να προσκομίσουν μέχρι στις 30 Σεπτεμβρίου τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου  να συνεχίσουν να είναι δικαιούχοι του αγροτικού τιμολογίου της ΔΕΗ.

Το γεγονός αυτό ωστόσο αναγκάζει πολλούς από τους 4 χιλιάδες και πλέον δικαιούχους στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ήλιδας, να προσέρχονται  από τα …ξημερώματα έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Αμαλιάδα, προκειμένου να πάρουν σειρά!

Αρκετοί εξ αυτών όμως δεν προλαβαίνουν να εξυπηρετηθούν στο κανονικό ωράριο  της υπηρεσίας, αφού ένας υπάλληλος δεν αρκεί για το τεράστιο φόρτο εργασίας, με συνέπεια να προκαλούνται εντάσεις, αντιπαραθέσεις, αλλά και …λιποθυμίες.

Εξάλλου με σκοπό την εξυπηρέτηση των αγροτών, η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας δια του προέδρου της Χρήστου Βαλιανάτου, έκανε παρέμβαση  προς την κεντρική διοίκηση της ΔΕΗ, ζητώντας να αναλάβει την ομαδική κοινοποίηση των δικαιολογητικών στην υπηρεσία.

Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη τα πράγματα αναμένεται να εξομαλυνθούν και να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη εικόνα που παρατηρείται μέχρι τώρα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η  Διευθύντρια της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ.Σταυρινού Αλεξάνδρα από την πρώτη μέρα των αναρτήσεων μας επικοινώνησε με το Ilia.news, μας αντιμετώπισε με σοβαρότητα και μας υποσχέθηκε ότι θα δει άμεσα αυτό το σοβαρό θέμα και τελικά έδωσε άμεσα λύση στο πρόβλημα .

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα