Με επιτυχία η 7η πεζοπορία στο «μονοπάτι των θαλασσοκρίνων»

spot_img

Προτεινόμενα

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 7η Πανελλήνια Πεζοπορία με Πανσέληνο στο πανέμορφο «μονοπάτι των θαλασσοκρίνων» (Κυλλήνη, λουτρά Κυλλήνης – Κάστρου, Κάστρο, Αρκούδι), αφού και φέτος οι πεζοπόροι που δήλωσαν συμμετοχή ήταν πάρα πολύ.

Η 7η Πανελλήνια Πεζοπορία έγινε την Παρασκευή, 16 Αυγούστου, με τη συμμετοχή πεζοπόρων από την Καλαμάτα, τη Γαστούνη, την ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, αλλά και πεζοπόρων από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μια συναρπαστική διαδρομή, με «σύμμαχο» τον καιρό και με πολλές εναλλαγές (βράχια, βότσαλα, αμμουδιά, δάσος), στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής δίπλα στ’ ανθισμένα, αυτή την εποχή, θαλασσόκρινα, ενώ απόλαυσαν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα ανάμεσα στην Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

Την 7η πεζοπορίας διοργάνωση η εθελοντική ομάδας «Πεζοπορίες με Πανσέληνο και Ηλιοβασιλέματα» του Συλλόγου «Επτάλοφος» Αθηνών, Φυσιολατρία, Οικολογία, Πολιτισμός Πεζοπορία, με αρχηγό τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Παναγιώτη Αχιλλεόπουλο και συναρχηγούς τους κ.κ. Πέτρο Ανυφαντή, Σπύρο Αχτύπη, Γιώργο Κούτουλα, Παναγιώτη Κόλια,  Νίκο Λυμπέρη, και τον κ. Μαλλιάρη.

Συνδιοργανωτές της δράσης ήταν τα Δ.Δ. Κυλλήνης, Κάστρου, Κάτω Παναγιάς, Νεοχωρίου, Λυγιάς με τη συμμετοχή των Δήμων Ανδραβίδας – Κυλλήνης και  Πηνειού και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Στη διαδρομή προσφέρθηκαν σε όλους τους πεζοπόρους κεράσματα από τα Ξενοδοχειακά συγκροτήματα Robinson και Grekotel, ενώ στο τέλος της πεζοπορίας λεωφορείο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης μετέφερε τους οδηγούς πίσω στ΄ αυτοκίνητά τους, στην Κυλλήνη.

Σημειώνεται τέλος, ότι με ευκαιρία της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας τον Μάρτιο, η εθελοντική ομάδα «Πεζοπορίες με Πανσέληνο» του συλλόγου «Επτάλοφος» θα διοργανώσει στην Ηλεία την 5η Διήμερο Πεζοπορία στην «ιερά οδό» Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα