Με επιτυχία η 7η Ποδηλατική Διαδρομή Λεχαινών

spot_img

Προτεινόμενα

Μπορεί ο καιρός να ήταν λίγο μουντός και λίγο απειλητικός. Τίποτα όμως δεν θα μπορούσε να εμποδίσει τους εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους κατοίκους των Λεχαινών, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, να απολαύσουν τον ερχομό της Άνοιξης και την Ποδηλατική Διαδρομή που διοργάνωσε, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών.

Το «ραντεβού» κλείστηκε στην κεντρική πλατεία του Αγίου Δημητρίου Λεχαινών όπου λίγο μετά τις 10 το πρωί, ένα μεγάλο «καραβάνι» από ποδήλατα ξεκίνησε με προορισμό το αλιευτικό καταφύγιο του Αγίου Παντελεήμονα.

Εκεί οι ποδηλάτες ξεκουράστηκαν, στόλισαν το τεράστιο Πρωτομαγιάτικο στεφάνι τους, ενώ για τους μικρούς υπήρχαν διάφοροι αγώνες δρόμου και φυσικά οι απαραίτητες απονομές!

Αφού πέρασαν καλά και διασκέδασαν με τη ψυχή τους, αρκετή ώρα αργότερα οι ποδηλάτες πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την κεντρική πλατεία του Αγίου Δημητρίου Λεχαινών. Εκεί φυσικά, συνέχισαν για λίγο ακόμα την Πρωτομαγιάτικη διασκέδασή τους, ενώ έγινε και κλήρωση που συμμετείχαν όλοι με δώρο ένα ποδήλατο.

Σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών αναφέρει: «Το Διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών ευχαριστεί τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, την Αθλητική Ένωση Λεχαινών, την Φιλαρμονική Λεχαινών, τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Λεχαινών το Πεταχτάρι, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λεχαινών, τον κ. Ανδρέα Δημησιάνο, το Cafe Φιλιον, την κα Βούλα Βούλα Μηχανού, το Παράρτημα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το Αστυνομικό τμήμα Λεχαινών για την αμέριστη συμπαράσταση τους στην πραγματοποίηση της 7ης Ποδηλατικής Διαδρομής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα