Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
20 C
Pýrgos

Με επιτυχία συμμετείχε ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στη διαδραστική καμπάνια Strong me

spot_img

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Με επιτυχία συμμετείχε ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στη διαδραστική καμπάνια Strong me

Απέτισαν φόρο τιμής σε Εκείνες που δολοφονήθηκαν

Μεταφέρθηκε μήνυμα κατά της έμφυλης βίας και των γυναικοκτονιών

Με επιτυχία συμμετείχε το απόγευμα της Τρίτης 8 Μαρτίου ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στη διαδραστική καμπάνια που δημιούργησε το κίνημα Strong me για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των γυναικών που δολοφονήθηκαν στη χώρα μας, με σκοπό να φανεί ξεκάθαρα η γυναικοκτονία στο πραγματικό της μέγεθος, ως ένα έγκλημα με κοινωνικές διαστάσεις το οποίο χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Εκ μέρους του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων μήνυμα κατά της έμφυλης βίας μετέφερε η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου, η οποία είχε και την ευθύνη διοργάνωσης της εκδήλωσης στη κεντρική πλατεία Κρεστένων.

Επίσης στην εκδήλωση συμμετείχε και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κρεστένων κ. Μαρία Στρουμπάκου, η οποία απέτισε φόρο τιμής στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το δικό του μήνυμα στην εκδήλωση έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ενώ ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τις Ευρωβουλεύτριες Εύα Καϊλή και Έλενα Κουντουρά και τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο, αλλά και μηνύματα από εκπροσώπους των 30 Δήμων από όλη την χώρα που συμμετείχαν στην καμπάνια.

Η εκδήλωση εξάλλου πλαισιώθηκε από το τραγούδι για την έμφυλη βία, που ερμήνευσε η ιδρύτρια του Strong me Ασπασία Θεοφίλου.

Στη φωταγωγημένη πλατεία Κρεστένων παραβρέθηκαν η βουλευτής Ηλείας κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου, ο αντιδήμαρχος κ. Γιαν. Δάγκαρης, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου αθλητισμού και πολιτισμού και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κρεστένων κ. Αν. Καρνάρος, ο Γ.Γ. του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, φορείς και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα