ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ

Με ευρεία συναίνεση και ομοφωνία υπερψηφίστηκε η πρόταση του πρώην Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

  • 5
    Shares

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΛΙΔΑΣ.

Με ευρεία συναίνεση και ομοφωνία υπερψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας η πρόταση του πρώην Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να συμμετάσχει ο Δήμος Ήλιδας στην Πανηλειακή Κινητοποίηση της Τετάρτης για τον πολύπαθο δρόμο της Πατρών – Πύργου.

Το θέμα τέθηκε στην ημερήσια διάταξη κατόπιν πρωτοβουλίας και συλλογή υπογραφών της δημοτικής παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, που υποστηρίχτηκε και από την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης του κ. Δημήτρη Κράλλη, με το αίτημα να κατατίθεται έγκαιρα από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του περασμένου Ιανουαρίου.

Τελικά τα επιχειρήματα του κυρίου Χριστοδουλόπουλου και η συναινετική πρόταση που κατέθεσε έπεισαν το σώμα και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο θα βρεθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στο συλλαλητήριο, το οποίο έχει προγραμματιστεί από το Πανηλειακό Συμβούλιο Αιρετών να πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Βουπρασίας.

Επίσης, θετική ανταπόκριση ειχαν και τα αιτήματα του πρώην Δημάρχου για να συζητηθεί το θέμα πρώτο και όχι 19ο που είχε προγραμματιστεί από το προεδρείο, όπως επίσης και να κρατηθεί κατά τη συνεδρίαση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο αδικοχαμένων παλικαριών που προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο θυμάτων της Πατρών – Πύργου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


  • 5
    Shares