Με «καπετάνιο» τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο ο Α.Π.Ο Εθνικός Γερακίου αισιοδοξεί…Πλήθος κόσμου στη μουσική εκδήλωση

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ήλιδας, πολιτικός στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας αλλά βάζοντας πάνω από όλα τη θέση του ως Πρόεδρος του Α.Π.Ο Εθνικός Γερακίου φαίνεται ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως άνθρωπος της δημιουργίας, της ενότητας, της ομοψυχίας αλλά και του αποτελέσματος.

Με σύνθημα του : «Αγαπάμε τον τόπο μας! στηρίζουμε τη νεολαία μας! Στηρίζουμε τον τοπικό αθλητισμό!», διοργάνωσε μουσική εκδήλωση παραδοσιακής δημοτικής και νησιωτικής μουσικής με  καλλιτέχνες τον πασίγνωστο και πρωτοπόρο της Δημοτικής μας παράδοσης Θεόφιλο Κολοτούρο και τη Μαρίνα Μανωλάκου με πλήθος πολιτών να κατακλύζουν το χώρο της εκδήλωσης  στο κάλεσμα του Δημήτρη.

Σε μία άριστα οργανωμένη εκδήλωση η κοσμοσυρροή από νωρίς ήταν τέτοιου μεγέθους που οι 700 και πλέον καρέκλες δεν κατέστη δυνατόν να καλύψουν το πλήθος του κόσμου.

Κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Α.Π.Ο Εθνικός Γερακίου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος άγγιξε την ψυχή των παρευρισκόμενων που έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την εκδήλωση και το κέφι που επικράτησε. Ο κ. Κωνσταντόπουλος ευχαρίστησε  τον κ. Χρήστο Τσιάμη και την οικογένειά του για τη μεγάλη του προσφορά στην κατασκευή του γηπέδου στο Γεράκι, ευχαρίστησε την ομάδα και τους φίλους που ανέλαβαν τα ηνία εξυπηρέτησης των πολιτών κατά την εκδήλωση ως εθελοντές  άλλα και όσους στήριξαν την εκδήλωση δίνοντας έμφαση στον κύριο Ηλία Λαμπρόπουλο για τη συνεχή προσφορά του και τη στήριξή του στην ομάδα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας κ. Κουλούρης.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα