ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Αποκριάτικη εκδήλωση του Εκπολιτιστικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας «Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, η καθιερωμένη Αποκριάτικη εκδήλωση του Εκπολιτιστικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας «Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ».

Η προσέλευση παρ’ όλα τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα που ταλανίζουν το τόπο μας, ήταν πλήρως ικανοποιητική, τόσο από τα μέλη του, όσο και από την ευρύτερη περιοχή. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν καλό φαγητό, να γελάσουν και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας.

Την εκδήλωση συντόνισε και αναφέρθηκε, στα έθιμα της Αποκριάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου κα. Ράνια Καλημέρη. Η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Θάλεια Τσούλου – Τουτούνη καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Συλλόγους, καθώς και τους χορηγούς οι οποίοι προσέφεραν τα πλούσια δώρα της κλήρωσης στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της όμορφης βραδιάς τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, με χοροδιδάσκαλο τον κύριο Νίκο Χρυσανθόπουλο (παιδικό & ενήλικες) παρουσίασαν δρώμενα και Αποκριάτικους χορούς. Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι και τέλος πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλούσιων δώρων.

Μεταξύ των προσκεκλημένων παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος δήμου Ήλιδας κ. Αθανάσιος Φουντάς, η Γ.Γ. του δήμου Ήλιδας κα. Νίκη Κοκκαλιάρη, ο πρόεδρος του τ.δ. Αμαλιάδας κ. Δημήτρης Παναγιωτάρας, η δημοτική σύμβουλος κα. Φανή Μαρτζάκλη, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τσαγκαρούλιας  και η πρώην πρόεδρος του τ.δ. Αμαλιάδας κα. Βαρελά Δήμητρα.

Το Δ.Σ του  Εκπολιτιστικού & Φυσιολατρικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη «Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ», Θάλεια Τσούλου – Τουτούνη, Σοφία Λαμπροπούλου – Διονυσοπούλου, Ιωάννα Μαδούρα, Ράνια Καλημέρη, Γιώργης Δημητρόπουλος, Κλάδης Παναγιώτης και Νάνσυ Μπαρτζίλα, δια μέσω του τοπικού ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, ευχαριστεί θερμά τους συλλόγους Μοριάς Αμαλιάδας, Έλισσα, Διόνυσος Χαβαρίου, τον σύλλογο Ανάληψης- Ζόρο, το χορευτικό του δήμου Ήλιδας,  τον σύλλογο γυναικών Σαβαλίων, τον σύλλογο Βελανιδίου Πηνείας και όλους προσκεκλημένους, τους χορηγούς και ευχόμαστε Καλές Αποκριές!