ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη συμμετοχή η ανοιχτή συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζαχάρω

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνάντηση του οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ζαχάρω. Παραβρέθηκαν πολλοί πολίτες από την πόλη και τις γειτονικές περιοχές, άνθρωποι δημοκράτες που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας. Ήρθαν να συνομιλήσουν μαζί μας για τη δημιουργία ενός ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτού, συμμετοχικού, δημοκρατικού, για την Αριστερά της εποχής μας, που θα εκφράζει τις αγωνίες και θα απαντά στα ερωτήματα όλου του προοδευτικού κόσμου.

Έγινε ενημέρωση για την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας, για την ηλεκτρονική πλατφόρμα iSYRIZA και για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργο Σαϊτά, τον βουλευτή Ηλείας Διονύση Καλαματιανό και τους πρώην βουλευτές Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη και Δημήτρη Μπαξεβανάκη.

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των πολιτών για την εξέλιξη των έργων στον Καϊάφα, ένα έργο που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από το μηδέν, διεκπεραίωσε έναν τεράστιο όγκο μελετών και αδειοδοτήσεων, εξασφάλισε την αναγκαία χρηματοδότηση, πραγματοποίησε τη δημοπράτηση και πλέον η Α φάση του έργου, προϋπολογισμού 5 εκατομμυρίων ευρώ, είναι έτοιμη να ξεκινήσει εντός του έτους.

Συζητήθηκαν, επίσης, και άλλα τοπικά θέματα ανάμεσα στα οποία το Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό κόλπο.

Ακολούθησε το καλωσόρισμα των ηλεκτρονικά εγγεγραμμένων μελών, έγιναν δεκάδες εγγραφές νέων μελών και αποφασίστηκε να γίνουν ανάλογες συναντήσεις και σε άλλες περιοχές του Δήμου Ζαχάρως.

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας