Εκτός προσωρινής κράτησης, αλλά με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τον σοβαρό ξυλοδαρμό περιπτερά και του γιου του στη Γαστούνη, περιστατικό που σημειώθηκε το Σάββατο 21-2-2026 και έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.
Οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 18 και 21 ετών, οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου 2026 ενώπιον του Ανακριτή Αμαλιάδας για να απολογηθούν σχετικά με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Εισαγγελέως, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Στους δύο νεαρούς επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση εμφάνισης τρεις φορές κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Πηνειού, καθώς και απαγόρευση προσέγγισης των δύο θυμάτων σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.
Το συμβάν έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στην περιοχή, με κατοίκους να εκφράζουν προβληματισμό για τα φαινόμενα βίας και να ζητούν αυστηρή αντιμετώπιση από τη Δικαιοσύνη.
Στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας οι δύο πρώτοι συλληφθέντες για τον τραυματισμό περιπτερά στη Γαστούνη
Σύλληψη δύο ημεδαπών στη Γαστούνη και ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις συνεργοί!
Άγρια συμπλοκή στη Γαστούνη: Μικροκλοπή πυροδότησε μαζικό επεισόδιο με τραυματίες και συλλήψεις





