23.1 C
Pýrgos
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Με πληρωμένα δημοσιεύματα δεν έπεισε κανείς – Το μόνο που πετυχαίνουν ειναι να γελά ο κόσμος μαζί τους

spot_img

Προτεινόμενα

«Αφού γέλασε κάθε πικραμένος» με τις εκλογές την ΔΗΜΤΟ στην Αμαλιάδα και με τις επιλογές τους, με αυτόν που κατέβασαν για υποψήφιο και ξεφτιλίστηκαν , τώρα στην απελπισία του «φυτεύει» πληρωμένα δημοσιεύματα !

Όλοι ξέρουν ότι δεν έχει «κλειδώσει» κανένας !  Όποιος «κατασκευάζει τέτοια», το μόνο που πετυχαίνει ειναι να διχάζει την ενότητα της παράταξης στην Ηλεία και να χάνει την αξιοπιστία του στην Πειραιώς !

Η μεγάλη συζήτηση που εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στο Νομό Ηλείας, έχει δώσει σαφή συμπεράσματα για την προσωπικότητα των φερόμενων υποψηφίων και των μεθοδεύσεων που χρησιμοποιούν για προσωπικά οφέλη. Χωρίς επίσημες ανακοινώσεις από τα θεσμικά όργανα της παράταξης, υπάρχουν συγκεκριμένες «κλειδωμένες» υποψηφιότητες, οι οποίες βασίζονται μόνο στη φαντασία αυτών που τις προβάλλουν.

Αυτό δημιουργεί μια πολύ άσχημη εικόνα για την παράταξη, όταν κάποιοι προσπαθούν να εκβιάσουν και να επιβάλλουν την υποψηφιότητά τους, χωρίς επί της ουσίας να ισχύει τίποτα απ’ όσα υποστηρίζουν. Η μεθόδευση ακολουθεί την οδό των πληρωμένων δημοσιευμάτων, που στην πραγματικότητα εκφράζουν επιθυμίες συγκεκριμένων υποψηφίων.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό ότι αυτό που προέχει αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας, είναι να έρθει ο κόσμος κοντά στην πρόταση ελπίδας που προβάλλει η ιστορική παράταξη και να δώσει λύση προοπτικής στο τόπο. Άρα ο αγώνας για τις βιώσιμες προτάσεις που θα βγάλουν τη χώρα από το τέλμα της καταστροφής, είναι το καθήκον όλων που ανήκουν στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και όχι η προσωπική προβολή. Ο αγώνας είναι δύσκολος και σίγουρα κανείς δεν περισσεύει, όμως πάντοτε μέσα σε πλαίσια ευπρέπειας, σεβασμού και δυναμικής αντιμετώπισης των μεγάλων θεμάτων της χώρας.

Στο θέμα του ψηφοδελτίου τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ ξεκάθαρα, χωρίς να είναι κάτι που θέλει ειδικές γνώσεις για να ερμηνεύσει κανείς το τι ισχύει. Έτσι βάσει καταστατικού τη μια εκ των επτά θέσεων, καταλαμβάνει ο κ. Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος έχει δηλώσει ότι πράγματι θα είναι υποψήφιος. Οι άλλες δύο θέσεις και λόγω της ποσόστωσης για τη συμμετοχή του γυναικείου φίλου στο ψηφοδέλτιο, φαίνεται να είναι της κ. Διονυσίας Αυγερινοπούλου και της κ. Ολυμπίας Βλαχαντώνη.

Επίσης σίγουρη θεωρείται η περίπτωση του κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλου,  αφού πέρα από την προσωπική και οικογενειακή σχέση με τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτελούσε πάντοτε για τη Νέα Δημοκρατία αλλά και για τον ίδιο τον πρόεδρο έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, ο οποίος επίλεξε τον δύσκολο δρόμο του αγώνα στο πλευρό του προέδρου χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Επίσης ο κ .Νίκος Κοροβέσης και ο Νίκος Καλάκος, ο πρώτος από την περιοχή της νότιας Ηλείας και ο δεύτερος από το βόρειο τμήμα του Νομού, φαίνεται να είναι οι άλλες δυο σίγουρες υποψηφιότητες για το Νομό.

Άρα για την έβδομή υποψηφιότητα που θα ολοκληρώσει τη σύνθεση του ψηφοδελτίου, δίνουν μάχη ο κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο κ. Ανδρέας Μαρίνος, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και με λιγότερες πιθανότητες ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα