Με σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια γύρισαν από την μακρινή Καβάλα οι αθλητές του συλλόγου της Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΡΑΚΕΤΙΣΤΏΝ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!

Με σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια γύρισαν από την μακρινή Καβάλα οι αθλητές του συλλόγου της Αμαλιάδας. Στις 16 και 17 Ιουνίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ακτή «ΜΠΑΤΗΣ» στην ΚΑΒΑΛΑ πραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική του 7ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2018. Συμμετείχαν 36 αθλητές και 7 αθλήτριες από όλη την επικράτεια σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί από την Ε.Φ.Ο.Α.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας συμμετείχε στους αγώνες με 12 αθλητές και ήταν η πολυπληθέστερη αποστολή από τους συλλόγους που αγωνίστηκαν (εκτός της διοργανώτριας  Καβάλας). Διεξήχθησαν 33 παιχνίδια σε 3 κατηγορίες . Δυάδες ανδρών 18. Τετράδες ανδρών 8. Μικτές δυάδες 7.        Στις Δυάδες Ανδρών ο Ι.ΜΥΛΩΝΑΣ και ο Φ.ΚΑΡΑΒΙΑΣ του συλλόγου της Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ κατέκτησαν την 1η θέση της κατηγορίας με 525,70 πόντους. Στην 2η θέση κατέκτησαν ο Ι. ΙΩΑΚΕΙΜ και ο Α. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ του Ο.Α.Ξ. ΚΑΒΑΛΑΣ με 403,92 πόντους και την 3η θέση  οι  Γ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ και Δ. ΚΑΤΣΗΣ του Συλλόγου μας Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ με 349,08 πόντους.
Στις Τετράδες Ανδρών μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι που χειροκρότησαν θερμά όλοι οι θεατές, η ομάδα του συλλόγου της Αμαλιάδας με τους Φ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ-Γ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ-Φ.ΚΑΡΑΒΙΑ –Ι. ΜΥΛΩΝΑ έκαναν 1027,11 πόντους κάνοντας ρεκόρ πόντων στην κατηγορία των ανδρικών τετράδων μετά τις αλλαγές των κανονισμών. Την 2η θέση κατέκτησε και πάλι ο  Ο.Ρ.Κ.ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ με τους Γ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ-Κ.ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ-Δ.ΚΑΤΣΗ-Σ. ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ και σκορ 875,39 πόντους. Στην 3η Θέση για την ομάδα του Α.Ο.Ξ. Καβάλας οι Α.ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ- Ι.ΙΩΑΚΕΙΜ,-Κ. ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ,-Κ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ με σκορ 737,06 πόντους.
Εξαιρετικές επιδόσεις παρουσίασαν επίσης και άλλες ομάδες που τερμάτισαν σε υψηλές θέσεις τις γενικής κατάταξης. Κατόπιν των αποτελεσμάτων της 1ης Αγωνιστικής του 7ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2018 η βαθμολογία των συλλόγων διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ:

 1. Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 12 βαθμοί.
  2. Ο.Α.Ξ.ΚΑΒΑΛΑΣ 9 βαθμοί.
  3. Α.Ο.ΡΑ. ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 7 βαθμοί.
  4. PASARELLAS CLUB 5 βαθμοί.
  5. Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ 3βαθμοί.

ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ:

 1. Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 12 βαθμοί.
  2. Ο.Α.Ξ. ΚΑΒΑΛΑΣ 9 βαθμοί.
  3. Α.Ο.ΡΑ.ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 7 βαθμοί.
  4. Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ 5 βαθμοί.

ΜΙΚΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ:

 1. PASARELLAS CLUB 12 βαθμοί.
  2. Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ 9 βαθμοί.
  3. Ο.Α.Ξ. ΚΑΒΑΛΑΣ 7 βαθμοί.

  Επόμενο μεγάλο ραντεβού για τους φίλους της Ξυλορακέτας στις 7 και 8 Ιουλίου στην Κουρούτα σε μια αγωνιστική που είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας, καθώς οι μεγαλύτεροι αθλητές πανελλαδικά  έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν! Ο Ο.Ρ.Κ.Α, ο Όμιλος από την Ηλεία, με συνεχή ανοδική παρουσία 5 χρόνων στα δρώμενα της περιοχής θα αναβιώσει στιγμές 2015, χρονιά που έγινε το προηγούμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Κουρούτα, τότε που οι φίλοι της Ξυλορακέτας είχαν γεμίσει ασφυκτικά τις κερκίδες και τους χώρους του γηπέδου  του Ο.Ρ.Κ.Α.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα