ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με στάση εργασίας συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

  • 17
    Shares

«Με αφορμή την κινητοποίηση που έχουν αποφασίσει οι φορείς της Ηλείας για τον αυτοκινητόδρομο καρμανιόλα  Πατρών –Πύργου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλει  στάση εργασίας για την Τετάρτη 26-02-2020 από τις 11:00  έως την λήξη του ωραρίου. Η στάση γίνεται ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στην περιοχή Βουπράσιο και ώρα 12:00.  Η κατασκευή του πολυπόθητου έργου εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί κύριο αίτημα όλων των Ηλείων.

Ως υγειονομικοί έχουμε πικρή εμπειρία από τα εκατοντάδες ατυχήματα και την διαχείριση των τραυματιών.  Οι συνεχείς παλινωδίες και καθυστερήσεις στην υλοποίηση του έργου αποτελούν προσβολή σε όσους έχουν θρηνήσει ανθρώπινες ζωές στο βωμό της ασφάλτου.  Παράλληλα αποτελεί μνημείο εμπαιγμού και αναισχυντίας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χορτάσει από εξαγγελίες και μεγαλόπνοα σχέδια. Πρέπει επιτέλους να μπει ένα τέλος στις ατέρμονες συζητήσεις και να ολοκληρωθεί το έργο στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς αντεγκλήσεις και διαγκωνισμούς. Με ενότητα και αποφασιστικότητα στον κοινό στόχο. Ένα σύγχρονο,  ασφαλή αυτοκινητόδρομο ως δημόσιο έργο.

Με αυτό το πλαίσιο  συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της Τέταρτης 26-02-2020 και  καλούμε τους εργαζόμενους σε στάση εργασίας από τις 11:00 έως την λήξη του ωραρίου».


  • 17
    Shares