25.8 C
Pýrgos
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ και ο Γιώργος Ηλιόπουλος

  • 24
    Shares
spot_img

Προτεινόμενα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ  

Την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Ηλιόπουλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» ανακοίνωσε, έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Καλωσορίζω στη δημοτική μας παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ έναν σημαντικό άνθρωπο του αθλητισμού και της κοινωνίας.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος αποτελεί πρότυπο σύγχρονου ενεργού πολίτη και είναι μεγάλη μας τιμή που έπειτα από την πρόσκλησή μου, αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας για τις εκλογές του Μαΐου.

Άλλωστε, έχουμε μία μακρά φιλική σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης. Είμαι σίγουρος ότι με ανθρώπους όπως ο Γιώργος, η πόλη μας έχει μέλλον και το πλάνο που θέσαμε πριν από πέντε χρόνια θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του.

Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα!»

Από την πλευρά του ο κύριος Ηλιόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, έχει να κάνει με μία σειρά καινοτόμων παρεμβάσεων που έχω στο μυαλό μου για την πόλη μας, έτσι ώστε σιγά σιγά να γίνει πιο σύγχρονη, πιο ελκυστική και πιο ανθρώπινη για τους συμπολίτες μας, τους επισκέπτες και –κυρίως– για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους ηλικιωμένους. 

Αυτό προϋποθέτει άνοιγμα στην κοινωνία των πολιτών και συνεργασία. Πιστεύω απόλυτα ότι μόνο η ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ μπορεί να αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους υποψήφιους όλων των παρατάξεων και μία εκλογική διαδικασία που θα την διακρίνει ο πολιτικός πολιτισμός».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος γεννήθηκε στον Πύργο, όμως ζει από μικρή ηλικία στην Αμαλιάδα όπου ολοκλήρωσε το σχολείο και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Σήμερα, εργάζεται ως Bar Chef (Supervisor) για τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρία της χώρας μας, την GRECOTEL.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μαρία Δημητρακοπούλου κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Πάνο και την Εύη και σίγουρα είναι πολύ υπερήφανος για την οικογένεια του.

Εκτός από τα βιολογικά –όπως ο ίδιος λέει– έχει και τα αθλητικά του παιδιά της ακαδημίας του ΚΟΡΟΙΒΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, για τα οποία δηλώνει εξίσου υπερήφανος, μιας και αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι από το αθλητικό και όχι μόνο μέλλον της πόλης μας.

Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών, των Φίλων Ποδηλάτου Ήλιδας του οποίου είναι σήμερα πρόεδρος, ενώ είναι και υπεύθυνος της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ.

Του αρέσει να ταξιδεύει και το κάνει όποτε βρίσκει ευκαιρία. Μέσω των ταξιδιών του εντός και εκτός  Ελλάδος, έχει αποκτήσει εικόνες για καινοτόμες και εναλλακτικές δράσεις.

Πολλές από αυτές είχαν κι έχουν ως αντικείμενο το αγαπημένο του άθλημα, την ποδηλασία, κι από αυτή του την εμπειρία του προέκυψαν οι Νυχτερινές Ποδηλατάδες, η Μπουλατοδρομία, η διαδρομή Αρχαία Ήλιδα – Αρχαία Ολυμπία ποδηλατώντας, η υποστήριξη του Μαραθωνίου Ολυμπίας και πολλές άλλες δράσεις.

Με το Δίκτυο  Αφύπνισης Πολιτών οργάνωσε ή συμμετείχε σε πολλές περιβαλλοντικές και πολιτιστικές  δράσεις, όπως ο καθαρισμός του δάσους Μαραθιάς, οι παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές, οι δράση για ασφαλές διαδίκτυο, η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής και άλλες.

Από αυτές τις δράσεις πολλές κρατούν έως σήμερα, λόγω της προσπάθειας μίας μικρής αλλά πολύ σημαντικής ομάδας ανθρώπων που δρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για την οποία δηλώνει –επίσης– ιδιαίτερα υπερήφανος.

  • 24
    Shares
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα