Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
24.6 C
Pýrgos

Με την ψήφο σας αλλάζουμε το μέλλον !

spot_img

Με την ψήφο σας αλλάζουμε το μέλλον !ΗΛΕΙΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Με την ψήφο σας αλλάζουμε το μέλλον !

Το πρόγραμμα της παράταξης «Ηλείων Επιμελητήριο»  που παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες από τον επικεφαλής Κώστα Λάμπρο κυκλοφορεί και σε έντυπη μορφή προκειμένου όλοι οι επαγγελματίες να ενημερωθούν αναλυτικά για τις απόψεις, τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξης.

Στο πρόγραμμα της παράταξης «Ηλείων Επιμελητήριο» επισημαίνεται ότι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, έχει ως στόχο την αλλαγή της διοίκησης, προκειμένου να  δημιουργηθεί μια νέα σχέση των Επιχειρηματιών με το Επιμελητήριο, παράλληλα δε, να το καταστήσει οδηγό των αναγκαίων Αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για τον Νομό.

Γιατί νέα παράταξη;

Παρακολουθούμε χρόνια τώρα το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑΣ να ακολουθεί τις εξελίξεις, χωρίς να παρεμβαίνει πουθενά και ουσιαστικά, κάτι που όφειλε εκ του ρόλου του, ως Φορέας εκπροσώπησης του συνόλου των παραγωγικών δυνάμεων του Νομού.

Αποτέλεσμα αυτής της στάσης είναι το γεγονός ότι οι επιπτώσεις της κρίσης στον Νομό μας, είναι πολύ δυσμενέστερες από κάθε άλλο Νομό τη χώρας μας.

Παράλληλα άλλα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ (ΧΑΝΙΑ ,ΧΙΟΣ , ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ , ΗΡΑΚΛΕΙΟ κ.α ) αναπτύσσουν δράσεις και πρωτοβουλίες , οι οποίες αφενός μεν προκαλούν Ανάπτυξη στο χώρο τους,  αφετέρου μειώνουν εμφανώς τα αποτελέσματα της κρίσης στην Τοπική τους Οικονομία.

Όλα τα παραπάνω μας οδήγησαν στην απόφαση  δημιουργίας μιας νέας κίνησης για την διεκδίκηση της Διοίκησης του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ .

«Διεκδικούμε την Διοίκηση του Επιμελητηρίου,  για να χαράξουμε ως Επιμελητήριο και Νομός  μια νέα επιθετική αναπτυξιακή πορεία στην βάση συμμαχιών με όλους του Οικονομικά ενεργούς Πολίτες της Ηλείας, συνεργασιών με όλους τους φορείς του Νομού και υιοθέτησης όλων εκείνων των αναγκαίων πρωτοβουλιών και δράσεων, οι οποίες μπορούν να βγάλουν τον Νομό από το τέλμα και να δώσουν νέες προοπτικές στην τοπική Επιχειρηματικότητα».

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα