ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον «Αίαντα» στο στήθος ο Ηλίας Κουλούρης-Βίντεο με δηλώσεις και γκολ!


«Κάτοικος Γαστούνης» είναι και επίσημα ο Ηλίας Κουλούρης. Ο νεαρός στράικερ, έφτασε πριν από λίγο στη Γαστούνη συνοδευόμενος από την οικογένειά του και υπέγραψε την αίτηση μεταβολών. Πλέον και επίσημα ο Αχαιός παίκτης από την Απιδεώνα, ανήκει στην οικογένεια του Αίαντα. Ο Αίας, εντάσσει στη δύναμή του έναν πολλά υποσχόμενο επιθετικό.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Ο Ηλίας Κουλούρης, αποτελεί μια επιτυχία των Θοδωρή Ανδριόπουλου και Λάμπη Κάρδαρη. Μια κίνηση, να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Δόξας, με θητεία σε πιο νεαρή ηλικία στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, γίνεται παίκτης του Αίαντα, παρά το γεγονός ότι όπως ήταν αναμενόμενο ο παίκτης είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες. Ο Αίας, εντοπίζει έναν παίκτη και «επενδύει» σε αυτόν, μια επένδυση με στόχο την αξιοποίηση της ποδοσφαιρικής υπεραξίας που μπορεί να δημιουργήσει μέσα στο γήπεδο. Χωρίς να δαπανήσει πολλά χρήματα, κινούμενος όμως έγκαιρα και αποτελεσματικά, αποκτά έναν ποδοσφαιριστή μόλις 20,5 ετών, ο οποίος πριν από τρία χρόνια, ήταν πρώτος σκόρερ στα Πλέι Οφ της Α΄ κατηγορίας Αχαΐας με τα χρώματα του Πανμομβριακού, ενώ πέρσι στον δεύτερο γύρο, ήταν η μεγάλη αποκάλυψη της Δόξας Νέας Μανολάδας.

Ο Ηλίας Κουλούρης, έφτασε στο γήπεδο της Γαστούνης συνοδευόμενος από τον πατέρα του Άγγελο και τη μητέρα του Ευαγγελία. Τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μπίρμπας και ο Ταμίας Τάσος Αράπογλου, αλλά και άλλα μέλη της διοίκησης, προκειμένου να ρυθμιστούν και τα τυπικά. Τον καλωσόρισαν στον Αίαντα, του ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες, με τον Ηλία Κουλούρη, σε δηλώσεις του να ευχαριστεί τους ανθρώπους του Αίαντα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν.

 

Δείτε εδώ βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Ηλία Κουλούρη, ως ποδοσφαιριστή του Αίαντα…

Ο Ηλίας Κουλούρης με τον Πρόεδρο του Αίαντα Γιώργο Μπίρμπα και τους γονείς του Άγγελο και Ευαγγελία Κουλούρη.

 

Ο Ηλίας Κουλούρης με τον Πρόεδρο Γιώργο Μπίρμπα και τον Ταμία του συλλόγου, Τάσο Αράπογλου, την ώρα των υπογραφών.

 

Και οι καθιερωμένες σέλφι, με τη λαμπρή ιστορία του Αίαντα για φόντο… 

 

Δείτε εδώ βίντεο με τον Ηλία Κουλούρη σε ηλικία 17 ετών να σκοράρει εις διπλούν στα μπαράζ της Α΄ Αχαΐας, σε βάρος της Θύελλας Πατρών.

Δείτε εδώ βίντεο με τον Ηλία Κουλούρη να σκοράρει σε βάρος του Αετού Πατρών, στα μπαράζ με τα οποία ο Πανμομβριακός ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική.