ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Με τον Δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο η Δικηγόρος Νίκη Πολυζωγοπούλου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

Την υποψηφιότητα της δικηγόρου κας Νίκης Πολυζωγοπούλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Με μεγάλη χαρά καλωσόρισα στην παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, τη νεαρή Αμαλιαδίτισσα, νομικό και ασκούμενη Δικηγόρο σε μεγάλη Δικηγορική εταιρία της Αθήνας, την Νίκη Πολυζωγοπούλου.

Μόλις 22 ετών, η Νίκη συμβολίζει στην παράταξή μας, την επιδίωξή μας να επιστρέψουν τα παιδιά μας εδώ, στον τόπο τους, να ριζώσουν και να σταδιοδρομήσουν. Η ενασχόληση με τα κοινά του Δήμου είναι ένα πραγματικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέλω να την συγχαρώ για την τόλμη της, να θέσει τον εαυτό της στην κρίση της κοινωνίας, γιατί σε μια εποχή απολίτικη και παθητική, η Νίκη δίνει το παράδειγμα της ενεργού συμμετοχής και της ανανέωσης της πολιτικής.

Της εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά της η κα Νίκη Πολυζωγοπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος μου πρότεινε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο νίκης, του συνδυασμού ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Αποδέχθηκα με ιδιαίτερη τιμή, καθώς η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα έκφρασης της νέας γενιάς, που έχει τους δικούς της προβληματισμούς και τις δικές της προτεραιότητες.

Πιστεύω ότι οι νομικές μου σπουδές, αλλά και οι απόψεις μου, θα είναι χρήσιμα στοιχεία στην παράταξη του Δημάρχου, αλλά και στον Δήμο γενικότερα.

Η Αμαλιάδα είναι η αφετηρία μου και το σημείο επιστροφής μου.

Πιστεύω στις δυνατότητες του τόπου μας, όπως πιστεύω και στο έργο αναδιοργάνωσης και αναμόρφωσης του Δήμου Ήλιδας, το οποίο σχεδιάζει και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή, με Δήμαρχο τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

Η Νίκη – Μαρία Πολυζωγοπούλου γεννήθηκε στην Αμαλιάδα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Κύπρου (University of Nicosia), από την οποία αποφοίτησε το 2018, και από τότε πραγματοποιεί την άσκησή της σε μεγάλη δικηγορική εταιρεία των Αθηνών, με την οποία συνεργαζόταν ούσα ακόμη στο τελευταίο έτος σπουδών της.

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά. Πατέρας της είναι ο ταχυδρομικός υπάλληλος Ιωάννης Πολυζωγόπουλος και μητέρα της η Αφροδίτη Δρακοπούλου. Έχει δύο αδέλφια τον Ηλία και τη Φωτεινή.