Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022
24.5 C
Pýrgos

«Με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για την Πηνεία που όλοι θέλουμε»

spot_img

Συντάχθηκα από την πρώτη μέρα με τον επικεφαλής της παράταξης «ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, γιατί με ενέπνευσε το όραμα που έχει για το Δήμο Ήλιδας και την Πηνεία γενικότερα.

Μια περιοχή που εμείς οι νέοι άνθρωποι αποφασίσαμε να μείνουμε και να δημιουργήσουμε οικογένεια, αλλά δυστυχώς όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές παράτησαν στην τύχη τους.

Ο Δημήτρης από την πρώτη μέρα είναι δίπλα μας, μας κατέθεσε τις θέσεις του οι οποίες με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη. Η Πηνεία, με τον Δημήτρη Δήμαρχο, είναι βέβαιο πως θα μπει σε μια άλλη τροχιά κάτι που εγγυείται η αποφασιστικότητα του, οι γνώσεις που έχει γύρω από θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά κυρίως η αγάπη που εμπράκτως – εδώ και πολλά χρόνια – δείχνει για τον τόπο μας.

Ο τόπο μας χρειάζεται αλλαγή και ανατροπή κάτι που μόνο ο Δημήτρης μπορεί να κάνει. Το παλιό θα πρέπει επιτέλους να παραμεριστεί και τη θέση του να πάρουν νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες. Όλοι μαζί και με τον Δημήτρη μπροστάρη, μπορούμε να αλλάξουμε το τόπο μας. Να αλλάξουμε τις ζωές μας. Να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητά μας.

Κατερίνα Καψή

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα