Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022
19.1 C
Pýrgos

Με τους Μητροπολίτες Ιλίου και Λαρίσης !

spot_img

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΟΡΟΒΕΣΗ

Συζήτησαν επί αρκετή ώρα για θέματα πολιτισμού και θρησκευτικού τουρισμού ενώ ακολούθησε γεύμα στον χώρο εστίας του Αντιπεριφερειάρχη.

Δύο πολύ καλούς Ιεράρχες με τους οποίους συνεργάζεται και συνεργαζόταν διαρκώς στο παρελθόν, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στο γνωστό χώρο Εστίασης που διατηρεί στον Κακόβατο της Ζαχάρως, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης.

Πρόκειται για τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, όπως και για τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμο, ο οποίος μάλιστα ως γνωστόν κατάγεται από τον ίδιο Δήμο και ειδικότερα από τη Μηλέα.

Ο κ. Κοροβέσης είχε να πει αρκετά πράγματα και με τους δύο Ιεράρχες οι οποίοι διακρίνονται  απ’ το υψηλό αίσθημα της ποιμαντορίας τους. Ανήκουν στους Μητροπολίτες που βρίσκονται πάντα κοντά στους πολίτες της Μητρόπολης τους  και έχουν «οπλιστεί» με σπάνια επιστημονική γνώση.

Συζητήθηκαν εξ’ άλλου θέματα που αφορούν και το έργο του Αντιπεριφερειάρχη στον πολιτισμό και τον τουρισμό ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στις απόψεις του ίδιου για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού σε επίπεδο Ηλείας και Περιφέρειας, κάτι για το οποίο ζήτησε τη βοήθεια και των δύο επιφανών ανδρών της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μετά τη συζήτηση ο κ. Κοροβέσης παρέθεσε γεύμα (φωτο) στους δύο ανώτερους κληρικούς που είχαν πλαισιωθεί από συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα.

Στην παρέα ήταν και ο γνωστός δημοσιογράφος καταγώμενος από τον Κακόβατο, Γιώργος Κοντονής.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα