Με το έργο του Υβ Ζαμιάκ “Ο κύριος Αμιλκάρ” ξεκινούν οι παραστάσεις από τη Θεατρική Ομάδα Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

Με την κωμωδία συναισθημάτων του Υβ Ζαμιάκ “Ο κύριος Αμιλκάρ”, η  Θεατρική Ομάδα των εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Δήμου Ήλιδας (ΚΚΠΔΗ) συνεχίζει τη δράση της για 14η συνεχόμενη χρονιά, με τις  παραστάσεις που ξεκινούν το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018.

Το έργο είναι αποκάλυψη της ανθρώπινης συναισθηματικής τραγωδίας, που έχει όμως το σθένος να την αντιμετωπίζει ταυτόχρονα ως κωμωδία.

Ο κύριος Αμιλκάρ, απογοητευμένος και εξουθενωμένος από την οικογενειακή του ζωή, αποφασίζει να “αγοράσει” τον συναισθηματικό του κόσμο με “προϊόντα” της επιλογής του. “Προσλαμβάνει” λοιπόν σύζυγο, κόρη και φίλο. Η συμμετοχή είναι συνειδητή και εκούσια και ο καθένας για τους δικούς του λόγους παίζει το ρόλο του. Το πόσο καλός ηθοποιός είναι και μέχρι πού θα εξελιχθεί η υπόθεση εξαρτάται από τον ίδιο. Το χάσμα που υψώνεται ανάμεσα στην φαινομενική εξωτερική τελειότητα και στο πραγματικό εσωτερικό κενό, συγχέει την αλήθεια με το ψέμα, την παραίσθηση με την πραγματικότητα, τη χαρά με την οδύνη. Ποιος θα είναι τελικά ο κερδισμένος;

Οι παραστάσεις  θα συνεχίζονται καθημερινά μέχρι και την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, εκτός της Τρίτης 6 Μαρτίου. Η ώρα έναρξης είναι στις 9:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου Αμαλιάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα