Με το δεξί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στο τιμόνι του Εθνικού Γερακίου…

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ. του Εθνικού Γερακίου ανέλαβε τη θέση Προέδρου σε μία ματ κίνηση καθώς ουδείς γνώριζε μία τέτοια εξέλιξη. Τα τελευταία χρόνια ήδη έχει στηρίξει ως χορηγός στην ομάδα του Εθνικού Γερακίου όπως και την ομάδα του Χαβαρίου. Άνθρωπος κοντά στη νεολαία και τον αθλητισμό με εμπειρία καθώς προ ετών είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος στην ομάδα Κερατσινίου. Στην εξέλιξη αυτή είναι βέβαιο πως καθοριστική ήταν  η στήριξη και η προτροπή προς τον κ. Κωνσταντόπουλο από τον  κ. Ηλία  Λαμπρόπουλου, την ψυχή της ομάδας, που έχει συνδέσει το όνομα του με τον εθνικό Γερακίου εδώ και  πολλά χρόνια και που τον συνδέει μια σχέση φιλίας, αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης με τον κ. Κωνσταντόπουλο.

Μέσα σε μία μέρα στο Γεράκι παλιοί παράγοντες του Εθνικού Γερακίου κατόρθωσαν διπλή κίνηση ισχύος και αποτελέσματος. Να αναλάβει την Προεδρία και τα ηνία της ομάδας, η οποία ανέβηκε κατηγορία, ένα ισχυρό πρόσωπο όπως είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ταυτόχρονα να βρεθεί στο Γεράκι ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ Μπαξεβανάκης, όπου ανακοίνωσε με δέσμευση του ότι κλείδωσε η έγκριση της χρηματοδότησης συντήρησης του γηπέδου κατόπιν παρέμβασης του στον κ. Βασιλειάδη, Γενικό Γραμματέα αθλητισμού.

Δείγμα ήθους και υψηλού πολιτικού αναστήματος αποτέλεσε η συνύπαρξη στο ίδιο τραπέζι συζήτησης και δείπνου στο Γεράκι του υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη και του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου που πέρα από δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ήλιδας, είναι πολιτικός στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και παρουσία του Δημάρχου Δήμου Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλου, του κ. Σμέρου και  του Προέδρου  της τοπικής κοινότητας Τ.Κ. Γερακίου.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έχει αποδείξει πολλάκις ότι θέτει το συμφέρον του τόπου μας πάνω από κομματικές ταυτότητες και αγκυλώσεις.

Άραγε όμως ο κ. Μπαξεβανάκης γνώριζε όταν ανακοίνωνε δημοσίως στο Γεράκι τη δέσμευσή του ότι κλείδωσε η έγκριση χρηματοδότησης της συντήρησης του γηπέδου από τον κ.Βασιλειάδη ότι Πρόεδρος της ομάδας είχε αναλάβει την ίδια μέρα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος;

Τέλος, να επισημάνουμε ότι η είδηση ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του Γερακίου εκτός από μία είδηση που ξάφνιασε πολλούς, είναι και μία πολλά υποσχόμενη είδηση καθώς ο ίδιος έχει χαρακτηριστεί και έχει αναγνωριστεί ως ο άνθρωπος της πράξης των έργων και των αποτελεσμάτων στην Ηλεία και είναι και των αποτελεσμάτων στην Ηλεία και είναι βέβαιο και πως ότι αναλάβει σχετικά με την ομάδα θα το φέρει εις πέρας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα