ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΗΝΕΙΟΥ

Με το πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμαλιάδας πραγματοποίησε συνάντηση ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.

Με το πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αμαλιάδας πραγματοποίησε συνάντηση ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στο γραφείο του, προκειμένου να συζητηθούν δια ζώσης κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Πηνειού.

Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα κτιριακών υποδομών , συντηρήσεων, επισκευών και διάφορα θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα.

Το κλίμα συνεργασίας επιβεβαιώθηκε για άλλη μια  φορά, καθώς ο Δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος Πηνειού θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του συλλόγου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Δήμου Πηνειού κ. Σπυρίδων Βασιλείου, ο Πρόεδρος Ν.Π. Πολιτισμού Δήμου Πηνειού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Δάσκαλων και Νηπιαγωγών Περιφέρειας Αμαλιάδας κ. Κωνσταντίνος Ντούμας και τα Μέλη ο κ. Αλέξης Αγραπίδης, η κα Αναστασία Καπόλα, ο κ. Αλέξης Γεωργόπουλος και ο κ. Πέτρος Κοκόσης.