ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Με χαρτί καρδιολόγου από Δευτέρα η είσοδος στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας (βίντεο)


Ανοίγει και πάλι από Δευτέρα τις «πύλες» του το Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας για συλλογική προπόνηση και άθληση των τμημάτων ποδοσφαίρου, κλειστού αθλητισμού και στίβου. Ωστόσο, όπως επεσήμανε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Ηλείος» κ. Γιώργος Μπακέλλας, απαραίτητη προϋπόθεση για να μπει κανείς στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας θα είναι η προσκόμιση νέας ιατρικής γνωμάτευσης από ιατρό καρδιολόγο.

Αναλυτικότερα ο κ. Μπακέλλας είπε: «Από Δευτέρα θα ξεκινήσει η πλήρη λειτουργία του Αθλητικού Κέντρου  αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει όλοι οι αθλούμενοι και οι προπονητές να περάσουν από τα γραφεία του Ηλείου όπου θα παραλάβουν και θα προμηθευτούν συγκεκριμένες φόρμουλες όπως ορίζει ο νόμος και όλοι οι αθλούμενοι μηδενός εξαιρουμένου θα πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους στο αθλητικό κέντρο γνωμάτευση γιατρού καρδιολόγου.

Αυτά είναι προαπαιτούμενα, δεν αρκεί μόνο το έγγραφο του συλλόγου ή η παρουσία του προπονητή, πρέπει όλοι, ακόμα και οι προπονητές, ακόμα και κάποιοι συνοδοί που θα περάσουν την πύλη, να έχουν μαζί τους γνωμάτευση ιατρού.

Αυτό ήθελα να το κάνω σαφές σε όλους τους πολίτες του δήμου για να έχουμε μια καλή καλοκαιρινή σαιζόν».

Παράλληλα ο κ. Μπακέλλας, που χθες το απόγευμα είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους όλων των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας, τόνισε ότι υπάρχει συνολικό πλάνο από τη νέα διοίκηση του Ηλείου, που μόλις ανέλαβε, για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων παρεμβάσεων στα γήπεδα, καθώς και για την εξεύρεση νέων πρακτικών, εν όψει της έναρξης της νέας περιόδου από τον Σεπτέμβριο και μετά.