Μήνυμα του Π. Μπηλιώνη προς όλα τα σωματεία

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΚ ΗΛΕΙΑΣ

 Προς όλα τα Σωματεία

Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και την εξέλιξη των play off, μιας διαδικασίας που καταργεί τους πρωταθλητές, και που θεσπίστηκε από ένα παράνομο Πρόεδρο με σκοπό τον έλεγχο των Σωματείων, απευθύνω αθλητικό χαιρετισμό στους παράγοντες του Ηλειακού Ποδοσφαίρου, το οποίο ταλαιπωρείται και καταπιέζεται έμμεσα και άμεσα, από την ηγεσία της ΕΠΣ Ηλείας.

Η ΠΑΚ Ηλείας, είναι εδώ, και παρακολουθεί καθημερινά, κάθε προσπάθεια χειραγώγησης και ελέγχου των Σωματείων από μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ που σκοπό και στόχο έχει, την διατήρηση στην εξουσία με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο.

Μια Διοίκηση, που στον επόμενο μήνα θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη για τις παράνομες πράξεις και τα έργα της.

Εμείς, είμαστε ΕΔΩ. Και υποσχόμαστε στους παράγοντες του ηλειακου ποδοσφαίρου, ότι θα αποτινάξουμε το ζυγό που τους καταδυναστεύει χαράζοντας μια νέα  πορεία στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, με την βοήθεια και την δική σας συμμετοχή.

Μη φοβάστε και μην  υποκύπτετε σε παράνομες πιέσεις. Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούν για να σας διοικούν καινα σας ελέγχουν.

 

Έφτασε η ώρα της κρίσης για αυτούς και η ώρα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του ηλειακού ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΚ Ηλείας

ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΗΛΙΩΝΗΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα