ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μηνυτήρια αναφορά του Χριστοδουλόπουλου για τα Χαλίκια


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ 20.000 ΚΥΒΙΚΑ “ΧΑΜΕΝΩΝ” ΧΑΛΙΚΙΩΝ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ  

Με τις καταθέσεις του τέως δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και του πρώην αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Κώστα Τσεριώνη ξεκίνησε στο Πταισματοδικείο Αμαλιάδας, η προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης με τις δύο εργολαβίες των 20.000 κυβικών χαλικιών που είναι να πέσουν σε αγροτικούς δρόμους της Αμαλιάδας, κοινοτήτων της και στο σύνολο της Πηνείας, έπειτα από τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε προ μηνών στην Εισαγγελία Αμαλιάδας ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Οι κύριοι Χριστοδουλόπουλος και Τσεριώνης παρουσίασαν στοιχεία, βάσει των οποίων ουδέποτε μέχρι το τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής έπεσαν τα 16.000 κυβικά που αναφέρθηκε από τη νέα δημοτική αρχή ότι είχαν πιστοποιήσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου οι Τεχνικες Υπηρεσίες του Δήμου.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος επανέλαβε με στοιχεία ότι, κατά την θητεία του και ειδικότερα στο τελευταίο τρίμηνο όπου είχαν ξεκινήσει οι εργολαβίες, το πολύ να έπεσαν από το ένα φορτηγό που εργαζόταν στην περιοχή μας από τον ανάδοχο, 3 με 3,5 χιλιάδες κυβικά χαλικιών.

“Τα υπόλοιπα που πιστοποιήθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ήλιδας θα πρέπει να αποδείξει η ίδια η υπηρεσία και όσοι υπάλληλοι υπογράφουν τις πιστοποιήσεις, σε ποιά σημεία του Δήμου έπεσαν”, κατέληξε στην κατάθεσή του ο τέως δήμαρχος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ