31.8 C
Pýrgos
Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Μηνύματα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

Μήνυμα του βουλευτή Ηλείας, Κώστα Τζαβάρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 

Για μία ακόμα χρονιά, οι μαθητές της χώρας προετοιμάστηκαν για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις κάτω από αντίξοες συνθήκες, εξαιτίας των πολύμηνων περιορισμών που επέβαλε η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Για αυτό τον λόγο, συγχαίρω προκαταβολικά όλες τις υποψήφιες και όλους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την προσπάθεια που κατέβαλαν ως τη σημερινή ημέρα, καθώς και τους γονείς τους για την αμέριστη στήριξη που τους παρέχουν.

Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες να επιτύχουν τους στόχους τους και να επιβραβευθούν για τους κόπους τους. Ως μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεσμεύομαι ότι θα αγωνίζομαι διαρκώς για τη βελτίωση της δημόσιας εκπαίδευσης, για την παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους  ανεξαιρέτως τους νέους διότι σύμφωνα με το Σύνταγμα, η Παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους.

 

“ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ”

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ:

Σήμερα ξεκινάει για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου μια κοπιαστική και επίπονη διαδικασία, αυτή των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Μια διαδικασία, όμως, που θα οδηγήσει χιλιαδες παιδιά σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής τους, αυτό την ακαδημαϊκής τους κατάρτισης.

Επιτύχουν ή όχι στις εξετάσεις θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, μόνο μέσα από την γνώση και την εξειδίκευση οι νέοι μας θα εξελιχθούν σε φάρους ελπίδας για το μέλλον της χώρας μας.

Αυτές τις ημέρες των εξετάσεων, τα παιδιά αξίζουν τις καλύτερες ευχές όλων μας για καλή επιτυχία και καλή πρόοδο.

Εύχομαι από καρδιάς το τέλος μιας περιόδου όπως η μαθητική, να αποτελέσει την απαρχή για τα επόμενα, ακόμα μεγαλύτερα βήματα στη ζωή τους!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Επικεφαλής “ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ” 

 

Μήνυμα Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας Γ. Γεωργιόπουλου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εύχομαι οι προσπάθειες,  οι προσδοκίες και οι ελπίδες των υποψηφίων να ανταμειφθούν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι ένας από τους πολλούς αγώνες που οι νέοι μας θα δώσουν στη ζωή τους, αλλά όχι ο μοναδικός. Στον κάθε αγώνα, σημασία δεν έχει πάντα η νίκη. Ακόμη και αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε, η συμμετοχή είναι εκείνη που μας προσθέτει  σημαντική εμπειρία και συνειδητοποίηση των δυνατοτήτων μας για μια νέα προσπάθεια, με καλύτερη προοπτική.

Η κούραση και η εντατική μελέτη της προετοιμασίας, εύχομαι να οδηγήσουν τους μαθητές στην επιτυχία, δικαιώνοντας τους ίδιους, τους γονείς και τους καθηγητές τους. Καλή δύναμη σε όλους, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για το καλύτερο.

 

 

Ευχές για πανελλαδικές εξετάσεις από τον Παναγιώτη Φλεβοτόμο

Ξεκινούν τη Δευτέρα για εκατοντάδες υποψηφίους σε όλη τη Χώρα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και κατ επέκταση και για τους υποψηφίους της Ηλείας. Οι φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις θα είναι κατά πολύ διαφορετικές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές καθώς οι υποψήφιοι έχασαν μεγάλο μέρος των δια ζώσης μαθημάτων τους ενώ ταυτόχρονα οι θέσεις στα Πανεπιστημιακά τμήματα θα είναι σαφώς μειωμένες σε σχέση με όλες τις προηγούμενες χρονιές. Αυτό το οποίο ωστόσο έχει σημασία είναι το ταξίδι. Στο σύνολο τους οι υποψήφιοι θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαι σίγουρος ότι για μία ακόμα χρονιά αρκετοί θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα δουν τα όνειρα τους να υλοποιούνται. Όμως ακόμα και εκείνοι που δεν θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους σε πρώτο χρόνο είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται ότι θα χρειαστεί να αγωνιστούν λιγάκι περισσότερο. Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους τους υποψηφίους Καλή Επιτυχία και να μην σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο.

 

 

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας, Β. Γιαννόπουλου, για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

 

«Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 αποτελεί το τελευταίο στάδιο, μιας μακρόχρονης και κοπιαστικής περιόδου για τους υποψήφιους, οι οποίοι καλούνται να δώσουν μια δύσκολη “μάχη” για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η προσπάθεια αυτή, αναμφίβολα, επιφορτίστηκε σημαντικά, καθώς η πανδημία επέφερε ριζικές αλλαγές στην εκπαιδευτική διαδικασία και επηρέασε τη ζωή και την καθημερινότητα των μαθητών. Κι αυτό, προσδίδει μεγαλύτερη αξία στους κόπους και στις προσπάθειες των υποψηφίων και των εκπαιδευτικών τους, να φτάσουν σήμερα εδώ, “οπλισμένοι” με τις απαραίτητες γνώσεις αλλά και ισχυρή θέληση για την επίτευξη ενός υψηλού στόχου.

Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλή δύναμη και καλή επιτυχία, καθώς επίσης και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς τους, οι οποίοι είναι σημαντικοί αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια».

 

 

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ν. Φαρμάκη, στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

 

Στο μήνυμά του, με την ευκαιρία έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2021, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής:

«Χιλιάδες νέες και νέοι μπαίνουν από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 στον αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Τα εμπόδια που συνάντησαν και αυτή τη χρονιά ήσαν πολλά. Τα όνειρά τους όμως είναι ακόμα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά, ικανά να υπερνικήσουν κάθε αντιξοότητα.

Στεκόμαστε στο πλευρό τους με σεβασμό και αγάπη, γνωρίζοντας πως οι εξετάσεις αποτελούν μία «λεωφόρο» προς την εκπλήρωση των στόχων τους, αν και όχι τη μόνη.

Δικό μας χρέος να βοηθήσουμε να μετατρέψουν τα όνειρά τους σε πράξη και να τους επιτρέψουμε να πετάξουν ψηλά, προς την κατεύθυνση που ο καθένας και η καθεμία τους επιθυμεί.

Καλή επιτυχία!»

 

 

Καλή επιτυχία στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

 

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν ένα σημαντικό σταυροδρόμι για το μέλλον των παιδιών μας. Είναι μία αφετηρία που θα καθορίσει την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, δεν είναι όμως το τέλος. Οι μαθητές στη ζωή τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολλά σταυροδρόμια και οι ευκαιρίες που θα τους δοθούν θα είναι επίσης πολλές για να κάνουν τις επιλογές τους. Με ψυχραιμία και σύνεση να δώσουν αυτή τη ‘μάχη’ και να έχουν πίστη στο αύριο. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να γνωρίζουν ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους και θα στηρίζουμε κάθε τους προσπάθεια!

 

Ανδρέας Παπαδάκος

Αναπληρωτής Δημάρχου Δ. Ήλιδας

Πρόεδρος Σ.Φ.Ι.Ν.Α.

 

 

Δ.Τ. Μήνυμα Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλληνης κ. Λεντζα Ι. προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί για κάθε μαθήτρια και μαθητή προϋπόθεση για την επαγγελματική της/του επιτυχία.

Με ψυχραιμία και σύνεση δίνουν αυτή την “μάχη”που όμως δεν θα είναι η μοναδικήστη ζωή τους. Δεν είναι το τέλος. Στη διάρκεια της ζωής κάθε ανθρώπου βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δυσκολίες αλλά και με πολλές ευκαιρίες για να κάνουμε τις επιλογές μας.

Σε αυτό τον αγώνα που ξεκινά αύριο τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία όσο και στους γονείς τους που μέσα σε μία δύσκολη οικονομική, και υγειονομική συγκυρία, στηρίζουν τις προσπάθειές των παιδιών τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές τους σε κάθε βήμα.

Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας είναι κοντά σας.

 

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Λέντζας Ιωάννης 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα