ΗΛΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Μητρόπολη Ηλείας: Στέγη σε συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ Πύργου


Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Ιερά Μητρόπολης Ηλείας, στο αίτημα της Διοίκησης του Νοσοκομείου Πύργου, για προσφορά στέγης σε συγγενείς ασθενών που νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ζουν εκτός Ηλείας, με την Διοίκηση του Νοσοκομείου να ευχαριστεί δημόσια τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημά μας, για προσφορά στέγης σε μόνιμη βάση στους συνοδούς ασθενών της ΜΕΘ της ΝΜ Πύργου, των οποίων η μόνιμη κατοικία τους είναι εκτός Ν. Ηλείας.

Μέχρι σήμερα οι συνοδοί των συγκεκριμένων ασθενών είτε αναλάμβαναν οι ίδιοι σημαντικό οικονομικό βάρος με δεδομένη τη μακροχρόνια νοσηλεία των ασθενών, είτε παρέμεναν στους χώρους του Νοσοκομείου κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Η παρέμβαση του Μητροπολίτη Ηλείας αποτελεί μία ακόμα απόδειξη του τεράστιου κοινωνικού έργου που επιτελείται από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, καλύπτοντας κενά και ατέλειες του υπάρχοντος συστήματος Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ