Μητσοτάκης και Καραμανλής στην Ηλεία

spot_img

Προτεινόμενα

Προγραμματισμένη επίσκεψη των Μητσοτάκη και Καραμανλή σε Ηλεία και Αχαΐα, με σκοπό την επίσημη ενημέρωση για τον αυτοκινητόδρομο της Πατρών – Πύργου.

Αναμένεται περί τα τέλη Οκτωβρίου η άφιξη του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Υποδομών με σκοπό να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το πολυπόθητο ζήτημα της Πατρών- Πύργου, η οποία όπως όλα δείχνουν προβλέπεται να κατασκευαστεί πιο σύντομα καθώς απομένει η τελική έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Έτσι, πλέον φεύγει από τα «χέρια» της Κομισιόν και το ζήτημα όπως νομικά προβλέπεται θα μεταβιβαστεί στη τέλη Οκτωβρίου ή εντός του Νοεμβρίου στη Βουλή προς ψήφιση. Μετά την ψήφιση του σχεδίου από την Βουλή θα δοθεί το πράσινο φως στην εργολάβο εταιρεία  «Άκτωρ», όπου θα μπορέσει να εγκατασταθεί στο εθνικό οδικό δίκτυο και να αρχίσει τις εργασίες.

Όσον αφορά το χρονικό διάστημα κατασκευής του έργου, η σύμβαση με την «Άκτωρ» αναγράφει ως χρόνο περάτωσης του έργου τους 32μήνες ωστόσο, η εταιρεία θα επιδιώξει να το περατώσει από 22 έως 28 μήνες, αναμένεται δηλαδή η παράδοση του στις αρχές του 2024.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα