Μητσοτακικοί: Διαχρονικοί VS Πρόσκαιροι

spot_img

Προτεινόμενα

Μητσοτακικοί: διαχρονικοί VS πρόσκαιροι

Παρακολουθώ με έντονο ενδιαφέρον τελευταία, την προσπάθεια που καταβάλλουν διάφοροι είτε σε τοπικό κομματικό επίπεδο είτε εν δυνάμει « από το πουθενά» επίδοξοι πολιτικοί στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας να πείσουν για το πόσο θαυμάζουν και στηρίζουν διαχρονικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με στόχο ξεκάθαρα προσωπικού συμφέροντος ή μπας και μπορέσουν να ενσωματωθούν  στην πολιτική φαρέτρα της Νέας Δημοκρατίας της Ηλείας.

Οι όψιμοι φίλοι πολλαπλασιάζονται, οι ψεύτικες συγγενικές σχέσεις με τον Πρόεδρο δίνουν και  παίρνουν και οι μητσοτακικοί πληθαίνουν με ρυθμούς  ταχύτατους σε  βαθμό  που κοντεύουν να  σχηματίσουν κίνημα στην Ηλεία. Αυτή είναι άλλωστε πάντα η μοίρα όσων πολιτικών έρχονται στην εξουσία. Να περιτριγυρίζονται από άσπονδους φίλους με κοντή μνήμη που ούτε χθες υπήρχαν ούτε αύριο θα υπάρχουν. Μια σχέση καλυμμένη με τον μανδύα της στήριξης και του θαυμασμού με διάρκεια ακριβώς όση και η θητεία του πολιτικού στην εξουσία. Σειρά να αντιμετωπίσει το σύνηθες αυτό φαινόμενο έχει πάρει ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τη στιγμή όπου οι δημοσκοπήσεις  ξεκάθαρα και με βεβαιότητα εμφανίζουν πανηγυρική εκλογική νίκη και επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας, οπότε ως αναμενόταν οι μνηστήρες για μία θέση είναι πολλοί.

Στον αντίποδα αυτής της πρόσκαιρης και επιφανειακής σχέσης πολλών και διαφόρων, παλιών και καινούριων, που περιγράφεται με την ΝΔ και με τον ίδιο τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη, βρίσκεται ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος διατηρεί άριστες οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια του Προέδρου άνω των  είκοσι ετών αλλά και επί δεκαετίας υπήρξε προσωπικός φίλος και συνεργάτης του αείμνηστου επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. (Βλ. Σχετικό ρεπορτάζ με φωτογραφικό υλικό του ilia.news στο:https://ilia.news  )

Τον είδαμε  στην πρώτη γραμμή για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κι όμως δεν το έπαιξε παράγοντας ,δεν καβάλησε το κομματικό καλάμι, δεν διεκδίκησε θέσεις και δεν διακατέχεται από κομματική παραγοντική νοοτροπία στην Ηλεία αντιθέτως με σεβασμό συμμετέχει ενεργά, παρεμβαίνει ουσιαστικά και τοποθετείται στην Ηλεία πάντα με εύστοχες παρατηρήσεις και με ενέργειες για άμεση στήριξη και ανάπτυξη.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σίγουρα αποτελεί και εκπροσωπεί  για την Ηλεία και τη Νέα Δημοκρατία κάτι διαφορετικό, έναν άλλο τύπο πολιτικού προσώπου, που συνάδει με το προφίλ και το όραμα του ίδιου του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα