ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΠΥΡΓΟΥ

Μια «αγκαλιά» αγάπης για το Νίκο Κοροβέση!

  • 9
    Shares

ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ

Μια «αγκαλιά» αγάπης για το Νίκο Κοροβέση!

Συγκινητικές στιγμές έζησε χθες ο ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού-Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης, που δέχθηκε τις ευχές των πολιτών και εκπροσώπων φορέων για την ονομαστική του εορτή στο γραφείο του στην Π.Ε. Ηλείας.

Ο κ. Κοροβέσης «πνίγηκε» στις αγκαλιές γνωστών και φίλων που βρέθηκαν στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου για να του ευχηθούν και να μιλήσουν μαζί του σε χαλαρή –όπως το επέβαλε η ημέρα– διάθεση και ατμόσφαιρα.

Αλλά και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης αποδέχθηκε ως οικοδεσπότης ιδιαίτερα φιλόξενος, καλόκαρδος και ευγενικός με όλους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την αγάπη και τη στήριξή τους.

Ασταμάτητα δε χτυπούσε το τηλέφωνό του, καθώς πολλοί ήσαν εκείνοι από την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα, την Αθήνα και από άλλα σημεία που έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Πολιτικοί παράγοντες, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, στελέχη του Τουρισμού, άτομα που δραστηριοποιούνται με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, μέλη επιστημονικών και άλλων συλλόγων, καθώς και συνάδελφοί του από το ξενοδοχειακό και το χώρο εστίασης του καλούσαν για να του ευχηθούν.

Χαρακτηριστική ανάμεσα σε αυτές τις κλήσεις ήταν και εκείνη του πρώην πρωθυπουργού και προσωπικού του φίλου Αντώνη Σαμαρά. Ήταν κάτι που ενθουσίασε και παράλληλα συγκίνησε ιδιαίτερα τον εορτάζοντα Αντιπεριφερειάρχη.

Το βράδυ ο Νίκος Κοροβέσης τηρώντας την οικογενειακή παράδοση πολλών ετών, βρέθηκε στον Κακόβατο με τους αγαπημένους του συγγενείς.


  • 9
    Shares