ΗΛΕΙΑ ΠΗΝΕΙΟΥ

Μια ακόμα «ηχηρή» υποψηφιότητα στο συνδυασμό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου

  • 6
    Shares

Και ο Αθανάσιος Τομαράς στη «Νέα Εποχή» του Δήμου Πηνειού

Στην αυξανόμενη δυναμική που αποκτά μέρα με τη μέρα ο συνδυασμός του Πάνου Θεοδωρακόπουλου «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή» ήρθε να προστεθεί μία ακόμα «ηχηρή» υποψηφιότητα, καθώς και ο Αθανάσιος Τομαράς θα βρίσκεται στο πλευρό της μεγάλης ανεξάρτητης παράταξης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Αθανάσιος Τομαράς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τραγανό όπου ζει και εργάζεται ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής ακόμα και σήμερα. Γιος του Κωνσταντίνου Τομαρά, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τραγανού και έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με την αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος σύμβουλος με το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Τραγανού Γρηγόρη Γιαννακόπουλου.

«Ο λόγος που αποφάσισα να στηρίξω τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο είναι γιατί θεωρώ πως η δυνατή προσωπικότητα του η δύναμη και η θέληση που τον διακατέχει είναι αρκετά για να οδηγήσει το δήμο Πηνειού και τα χωριά που τον αποτελούν στην ανάπτυξη και την πρόοδο. Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο αύριο και τους το χρωστάμε!!!», τονίζει ο κ. Τομαράς.


  • 6
    Shares