ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια ακόμα «μεταγραφή» για τον Αστέρα Αμαλιάδας


Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα βρεις κάπου τον Γιάννη Δημήτρουλα. Έναν άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται δεκαετίες ολόκληρες στο χώρο και έχει συνεργαστεί με πολλές μεγάλες ομάδες της χώρας και του εξωτερικού, ως υπεύθυνος αποδυτηρίων. Ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Ανόρθωση, η Καλλιθέα, ο Ιωνικός, ο Πανηλειακός.

Ο Μαγουλαίος την καταγωγή Γιάννης Δημήτρουλας, βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στον Αστέρα Αμαλιάδας. Αφού αποχώρησε από τον Πανηλειακό, μια ομάδα στην οποία εργαζόταν επί σειρά ετών, έχοντας συνεργαστεί τόσο με τον Κώστα Ντάβαρη παλαιότερα, όσο και με τον Θανάση Παπαγεωργίου έπειτα, συνεχίζει στους Βυσσινί.

Οι Βυσσινί, γνωρίζοντας την εμπειρία του, του έδωσαν τα κλειδιά των αποδυτηρίων, περιμένοντας να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, ειδικά σε αυτό το πολύ κρίσιμο διάστημα των αγώνων μπαράζ. Ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί να προσφέρει με παρόντα τον Θανάση Παπαγεωργίου στην ομάδα.

Η παρουσία του Γιάννη Δημήτρουλα έχει δημιουργήσει εξαιρετικό κλίμα, καθώς εκτός των άλλων, ο ίδιος έχε συνεργαστεί στο παρελθόν με πάρα πολλούς παίκτες, όπως ο Μαρουκάκης, ο Αρβανίτης, ο Μπουντόπουλος, ο Κασνέτση και άλλοι.

Αναμφίβολα στο ποδόσφαιρο οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και αυτοί που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν και πολλοί άλλοι άνθρωποι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, οι οποίοι εργάζονται προκειμένου να μην λείψει τίποτα στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους κάνουν όσο το δυνατό πιο εύκολη τη ζωή στην καθημερινότητά τους στο χώρο δουλειάς, στο χώρο των αποδυτηρίων και του γηπέδου, εκεί που δουλεύουν σκληρά για να επιτύχουν το αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούν από εκείνους.