Μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο του μηχανοκινήτου αθλητισμού….(φώτο+βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

Μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο του μηχανοκινήτου αθλητισμού θα φιλοξενήσουμε  στην πόλης μας   από τις 19 έως 27 Μαΐου.

Το Hellas Rally 2018 αποτελεί το σπουδαιότερο μηχανοκίνητο γεγονός του είδους στην Ευρώπη.

Ένας αγώνας αντοχής που θα διανύσει απόσταση 2000χλμ με βάση την Αρχαία Ολυμπία .

Κέντρο του αγώνα για 9 ημέρες, θα είναι η πόλη μας  που θα δεχτεί περισσότερους από 10,000 επισκέπτες συνολικά.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν 270 αθλητές από 26 διαφορετικές χώρες.

Ο αγώνας θα καλυφθεί δημοσιογραφικά  από 55 δημοσιογράφους , 5 τηλεοπτικά κανάλια, 6 online media, 6 διεθνή websites, 8 ελληνικά δίκτυα TV, 3 διεθνή δίκτυα TV, 20 περιοδικά (motorsports), 60 οnline media (racing – motorsports), 3 διεθνείς εκθέσεις μοτοσυκλέτας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τόσο σε τηλεοπτικά δίκτυα όσο και διαδικτυακά σε όλα τα μήκη και πλάτη από την Νέα Ζηλανδία έως την Ρωσία και την Ισπανία έως την Ιαπωνία.

 

Για την άρτια και απρόσκοπτη διεξαγωγή σας ενημερώνουμε ότι από το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 06.00 το πρωί και έως την Κυριακή 27 Μαΐου και  ώρα 00.00 το βράδυ θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας.

Συγκεκριμένα:

Απαγόρευση κυκλοφορίας (κλείσιμο) της  τρίτης κάτω παραλλήλου .

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην τρίτη άνω παράλληλο.

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Τσουρεκά.

Διακοπή κυκλοφορίας στην κεντρική οδό (Πραξιτέλους Κονδύλη) την Κυριακή 27 Μαΐου από 16,00 έως 23,00 για την διεξαγωγή της τελετής λήξης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα ακολουθεί την διαδρομή: Κεντρική οδός, άνοδος προς Δρούβα, δεξιά στην τρίτη άνω παράλληλο, δεξιά στην οδό Τσουρεκά (προς εκκλησία).

Κατανοούμε ότι όλες οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στους καθημερινούς ρυθμούς της πόλης μας και για τον  λόγο αυτό ζητούμε από όλους εσάς  να επιδείξετε  κατανόηση προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί  από επιτυχία και να παρουσιάσουμε όλοι στους χιλιάδες επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εικόνα για την πόλη μας.

 

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.


Μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο του μηχανοκινήτου αθλητισμού θα φιλοξενηθεί στον Νομό μας  και συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία   από τις 19 έως 27 Μαΐου.

Στον χώρο που γέννησε τον αθλητισμό και τους Ολυμπιακούς αγώνες, δίπλα στο Αρχαιότερο και σπουδαιότερο στάδιο του κόσμου, 260 αθλητές απο 21 χώρες, αυτη την φορά με μηχανοκίνητα οχήματα  θα αναμετρηθούν για την αρχαιότερη αθλητική αξία στην Ιστορία.

Την φήμη.

Το Hellas Rally 2018 αποτελεί το σπουδαιότερο μηχανοκίνητο γεγονός του είδους στην Ευρώπη.

Ένας  αγώνας αντοχής που θα διανύσει απόσταση 2.000χλμ με βάση την Ηλεία και εκτεινόμενο σε Αχαία, Αρκαδία και Μεσσηνία.

Κέντρο του αγώνα για 9 ημέρες, θα είναι η πόλη της  Αρχαία Ολυμπία από όπου καθημερινά θα δίδεται η εκκίνηση της αγωνιστικής ημέρας για τους αθλητές οι οποίοι θα επιστρέφουν μετά την διάνυση των ειδικών διαδρομών και  πάλι εκεί.

Συνδιοργανωτές σε αυτό το εγχείρημα είναι  η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, που από την πρώτη στιγμή παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την υλοποίηση του αγώνα καθώς  και ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ την διοργάνωση  στηρίζουν επίσης  η ΑΟΛΜΟ και ο Εμπορικός Σύλλογος Ολυμπίας.

Μέρος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αναπόσπαστο αθλητικό γεγονός της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, το Hellas Rally συγκέντρωσε για το 2018 αριθμό ρεκόρ συμμετοχών από όλο τον κόσμο με παγκόσμιους Πρωταθλητές να φιγουράρουν στην λίστα ανάμεσα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του σπορ.

Λιγα στοιχεία για για τον αγώνα:

Hellas Rally: 20-28 Μαΐου 2018

Συμμετοχές :

Αθλητές: 260+

Εθνικότητες: 20+

Θεατές: 15.000+

 

Ανταποδοτικά οφέλη:

Πάνω από 800.000€ στην τοπική οικονομία.

Διαφήμιση της περιοχής σε όλο τον κόσμο

 

Κάλυψη – Προβολή :

55 δημοσιογράφοι

5 τηλεοπτικά κανάλια

6 online media 6 διεθνή websites

8 ελληνικά δίκτυα TV

3 διεθνή δίκτυα TV

20 περιοδικά (motorsports)

60 οn line media (racing – motorsports)

3 διεθνείς εκθέσεις μοτοσυκλέτας

 

Αιγίδα

Υπουργείο Τουρισμού

ΕΟΤ

Υπουργείο Αθλητισμού

 

Μέσα απο αυτην την προσπάθεια, αναδεικνύονται βασικά στοιχεία της περιοχής όπως ο φυσικός πλούτος, η φιλοξενία, οι υποδομές και η ομορφιά της Περιφέρειακης Ενότητας Ηλείας που λόγω και της διοικητικης της επάρκειας κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοργανώτριας Λέσχης.

Ο αγώνας θα μεταδωθεί τόσο σε τηλεοπτικά δίκτυα όσο και διαδικτυακά σε όλα τα μήκη και πλάτη απο την Νεα Ζηλανδία έως την Ρωσσία και την Ισπανία έως την Ιαπωνία.

 

Επισυναπτόνται video

https://youtu.be/mBRh2J_BePM
https://youtu.be/AjUarAwytmE
https://youtu.be/X74whSpjblg
https://youtu.be/X_rww72VeCQ

Φωτο album

https://web.facebook.com/pg/hellasRR/photos/?tab=album&album_id=1651164004925379

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα