Νίκη-ΠΑΟΒ 0-3: Μια… νίκη για τον Μίκι!

spot_img

Προτεινόμενα

Σπουδαία απόδοση για ένα ημίχρονο έπιασε ο ΠΑΟ Βάρδας σήμερα το απόγευμα στο Τραγανό, με αποτέλεσμα να φτάσει το δείκτη του σκορ στο τελικό 3-0, πριν ακόμα οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Μια μεγάλη εμφάνιση την οποία είναι βέβαιο ότι αν έβλεπε ο Μίκι Τσίρκοβιτς θα ήταν περήφανος για τους παίκτες του. Παίκτες, οι οποίοι πριν το παιχνίδι, έδωσαν όρκο στα αποδυτήρια, όχι απλά για τη νίκη, αλλά και για ένα καλό παιχνίδι, μια απόδοση με βάση τα όσα τους έχει ζητήσει και τους ζητάει ο Σέρβος, ένα μήνα περίπου τώρα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Και πράγματι, αυτός ο Παμβουπρασιακός, ήταν χάρμα οφθαλμών στο πρώτο μέρος. Αφού πέρασαν τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, χρόνος για να βρουν οι Ταύροι της Βουπρασίας τα μέτρα τους στον αγωνιστικό χώρο του Τραγανού, έπιασαν ρυθμό και έκρυψαν τη μπάλα.

Με πολύ καλό και οργανωμένο πρέσινγκ σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, είχαν διαρκώς την αριθμητική υπεροχή. Επιθετική άμυνα, αλλά και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και γρήγορη μεταφορά της μπάλας από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη, με αποτέλεσμα να βγαίνουν γρήγοροι και ωραίοι συνδυασμοί.

Με αυτό τον τρόπο προήλθε το πρώτο γκολ, ένα γκολ για σεμινάριο. Η μπάλα φτάνει στον Γούρμο, ο οποίος γυρίζει χαμηλά να πάρει και να μοιράσει, η μπάλα αλλάζει γρήγορα πόδια, φτάνει αριστερά στον αμαρκάριστο Ζέλιο ο οποίος έχει ανέβει ολόκληρο τον διάδρομο και βγάζει σέντρα ακριβείας για τον Μπούνα, ο οποίος από δεξί εξτρέμ, έχει «καρφωθεί» σέντερ φορ στο χώρο που ανοίγει ο Γούρμος και με υποδειγματική κεφαλιά, κάνει το 0-1.

Λίγο αργότερα, η πίεση ψηλά του ΠΑΟΒ, αποφέρει το λάθος, οι Πράσινοι κλέβουν και με γρήγορη μετάβαση σε φάση επίθεσης, ανοίγουν αριστερά τη μπάλα για τον Γούρμο, ο οποίος ανοίγει ακόμα πιο αριστερά για τον επερχόμενο Ντόμα, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή γράφει το 0-2.

Το 0-3, ήταν υποδειγματική εκδήλωση αντεπίθεσης, από τη μια περιοχή στην άλλη, η μπάλα έφυγε δεξιά, ο Αγουρίδης έκανε τη σέντρα στο ύψος της περιοχής, όπου ο Πολίτης έχει κάνει τη -box to box- κίνηση, πιάνει τη γυριστή κεφαλιά και στέλνει (και με λίγη δόση τύχης λόγω αέρα), τη μπάλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Σισνιέφσκι.

Το ματς καρέ-καρέ

  • 8′: Σουτ Γ. Πολίτη από το ύψος της περιοχής άουτ.
  • 23′ Σέντρα του Ξύδη, κεφαλιά Μπούνα στα δίχτυα 0-1
  • 36′: Πίεση ψηλά της Βάρδας, κλέψιμο, ασίστ του Γούρμου στον Ντόμα και πλασέ στα δίχτυα 0-2. Γκολ με γρήγορο τρανζίσιον.
  • 39′: Αντεπίθεση της Βάρδας, σέντρα Αγουρίδη και κεφαλιά του Πολίτη στο παραθυράκι της εστίας 0-3.
  • 65′: Κόρνερ Ν. Κολοτούρου, κεφαλιά Ακασού, άουτ.
  • 72′: Φάουλ Ν. Κολοτούρου, κεφαλιά Μπούτσι, άουτ.

Νίκη: Μάτσι, Γαργαρώνης, Ε. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Κ. Κολοτούρος, Ακασού, Στάτης, Σκοτζάι, Χατζηλιόντας, Οσεϊμπόνσου, Δ. Κολοτούρος (Καλογερόπουλος, Ν. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπούτσι).

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Αγουρίδης, Ξύδης, Πέκεζ, Δ. Νικολόπουλος, Ντόμας, Λιόσης, Πολίτης, Ζέλιος, Μπούνας, Γούρμος. (Σώκκαλης, Παπαλάμπρος, Βρεττάκης, Δημόπουλος).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα