Μια όμορφη εκδρομή για τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο «Πύργος Όλοι Μαζί»

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Πύργος Όλοι Μαζί» επισκέφτηκε  σε μονοήμερη εκδρομή στο Μοναστήρι της Παναγίας της Κατσιμικάδας μαζί με τα αγαπητά του μέλη και πολλούς  φίλους του συλλόγου. Στην εκδρομή συμμετείχαν και μέλη του Συλλόγου Νέων Καταράχιου, ενώ ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει και άλλες παρόμοιες εκδρομές σε υπέροχους προορισμούς.

Το Μοναστήρι της Παναγίας της Κατσιμικάδας βρίσκεται πλησίον των χωριών Βρύσες και Μουριατάδα του δήμου Τριφυλίας νομού Μεσσηνίας.

Το Μοναστήρι, αφιερωμένο στη μνήμη της Γέννησης της Θεοτόκου, είναι ένας χώρος ειδυλλιακός, με μοναδική φυσική ομορφιά, που σε τραβάει κοντά του σαν μαγνήτης και θέλεις ν’ ανεβείς για να προσκυνήσεις τη χάρη της Παναγιάς.

Λίγα μέτρα πίσω απ’ το ιερό, να’ την η πηγή. Η βρυσομάνα, που ολοχρονίς πλούσιο και γάργαρο δίνει το νερό της. Ένα νερό δροσιστικό, που το πίνεις και το χαίρεσαι, που χωνεύει «σίδερα», όπως όλοι έχουν προσέξει κι έχουν παραδεχτεί. Πίνεις, ξεδιψάς και ξαναπίνεις. Ευλογία Θεού!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα