Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
24.6 C
Pýrgos

Μικρό δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό στην παραλία δίπλα από το αντλιοστάσιο Καβουρίου-Αδιαφορία για την ταφή του…(φώτο)

spot_img

Μικρό δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό στην παραλία δίπλα από το αντλιοστάσιο Καβουρίου-Αδιαφορία για την ταφή του…(φώτο)Νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον από το αντλιοστάσιο του Καβουρίου.

Πρόκειται για μικρό θαλάσσιο θηλαστικό, το οποίο βρήκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το θάνατο και στη συνέχεια τα κύματα έβγαλαν στη στεριά.

Το άτυχο δελφίνι φέρει τραύματα σε σημεία του σώματός τους, τα οποία πιθανότατα προκλήθηκαν από αδέσποτα ζώα κατά την παραμονή του άψυχου σώματός του στην άκρη τη θάλασσας.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του “Ilia.news” , μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενδιαφέρον εκ μέρους ς του δήμου Πύργου, που έχει την αρμοδιότητα, για τη ταφή του δελφινιού που παραμένει  στην παραλία και ήδη βρίσκεται στο στάδιο της σήψης…

Για την παρουσία του μικρού θηλαστικού ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Κατακόλου που  έχει μόνο την αρμοδιότητα της καταγραφής του συμβάντος, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε το δήμο Πύργου.

Ταυτόχρονα η Κτηνιατρική Υπηρεσία του Νομού έχει την αρμοδιότητα για την  εξακρίβωση των αίτιων  για τη θανάτωση του πανέμορφου είδους που είναι φίλος των ανθρώπων, κάτι που  στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν …ισχύει από την πλευρά των τελευταίων!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα