Μιλοσέσκσι: «Αν θέλουμε και το Πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε το 5χ5»

spot_img

Προτεινόμενα

Σύνθημα νίκης ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού της Κυριακής στην Κρέστενα έδωσε ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι. Ο Ξενοφών, υποδέχεται τον Ενιπέα, στο μεγάλο-όπως και να το κάνουμε-παιχνίδι της σειράς, ένα παιχνίδι το οποίο θα δείξει πού πάνε τα πράγματα. Ένα παιχνίδι, στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι της Κρέστενας θέλουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να παραμείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι, ο οποίος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μόνο την Τετάρτη της Πρωτομαγιάς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να βρίσκονται σε εγρήγορση και να τους επαναφέρει καλύτερα σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Το μοναδικό πράγμα που θέλουμε είναι η πρώτη νίκη. Αν θέλουμε να πετύχουμε και τον δεύτερο στόχο μας, που είναι το Πρωτάθλημα, πρέπει να κάνουμε 5χ5. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ο καθένας γνωρίζει τον ρόλο του. Πάμε για έναν ακόμα τελικό. Θα παίξουμε σε ένα αξιοπρεπέστατο γήπεδο, όχι όπως τα άλλα που έχουμε παίξει στα τελευταία παιχνίδια. Δεν θα έχουμε το πρόβλημα αν μπορούμε να κάνουμε κοντρόλ, προβλήματα που υπήρχαν πριν από σαράντα χρόνια», είναι τα λόγια του προπονητή-παίκτη της ομάδας του Ξενοφώντα.

Στην Κρέστενα, υπάρχει «ξεσηκωμός» για το παιχνίδι αυτό. Άπαντες γνωρίζουν ότι με μια νίκη, όχι απλά θα μπουν ξανά στο παιχνίδι του τίτλου, αλλά θα έχουν πετύχει και μια σημαντική ψυχολογική τόνωση, απέναντι στους πρωτοπόρους του Πρωταθλήματος, από τους οποίους δεν έχουν χάσει μέχρι τώρα ποτέ σε τρεις συναντήσεις.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα