ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στον δήμο Πύργου και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» (βίντεο)


Με ένα «μνημόνιο συνεργασίας» επισφραγίστηκε σήμερα και επίσημα η πολυετής και εποικοδομητική σχέση του δήμου Πύργου με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το μνημόνιο συνυπέγραψαν ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος και ο πρόεδρος του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, κατά τη διάρκεια της σημερινής Δράσης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» και υλοποιήθηκε με την Αιγίδα του Δήμου Πύργου και σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου «Χαράλαμπος Βιλαέτης».

«Έχουμε τονίσει από την αρχή της ανάληψης της διοίκησης του δήμου ότι για εμάς, η κοινωνική πολιτική, η πολιτική πρόνοιας, η προληπτική ιατρική αποτελούν πολιτικές προτεραιότητας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο του «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και στα μελλοντικά πλάνα, μέσα από τη συνεργασία του με τον δήμο Πύργου.

Για το πρόγραμμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και όλων των δράσεων που ξεκίνησαν σήμερα από την πόλη του Πύργου μίλησε σε συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ενώ τόσο η υπεύθυνη της αιμοδοσίας ου Νοσοκομείου του Πύργου κα Κωνσταντίνα Πανέτα όσο και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Παραπληγικών Ηλείας και εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου Πύργου για θέματα ΑμεΑ κ. Γιώργος Παπανικολόπουλος αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Τέλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου Πύργου για θέματα εθελοντισμού κ. Γιάννης Πλεμμένος ευχαρίστησε όλους τους φορείς, τους εθελοντές και τον κόσμο που συμμετείχε στη σημερινή δράση στον Πύργο.