ΗΛΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Μνημόσυνο από την  Ε.Α.Α.Ν. Ηλείας για τους πεσόντες Αξιωματικούς σε Ίμια και Κίναρο


Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 εψάλει στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ Αναπαύσεως των Πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού σε ΙΜΙΑ και ΚΙΝΑΡΟ παρουσία  πολλών εν ενεργεία και εν αποστρατεία  Αξιωματικών και πλήθους Συμπολιτών.

Την Μνήμη των Τίμησαν με την παρουσία τους οι Στρατιωτικές Αρχές και τα Σώματα Ασφαλείας του Νομού: Ο Εκπρόσωπος του Ανωτέρου Διοικητού Φρουράς Σμήναρχος (Ι) Διον. Κότσιφας, ο Εκπρόσωπος του Διοικητού της 117 Π.Μ., η Εκπρόσωπος του Διοικητού της ΣΕΤΤΗΛ Ταγματάρχης Αθηνά Μπουζά,  ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Κατσίμπελης, ο  Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξ/κων Αεροπορίας Υποπτέραρχος (Ι) ε.α. Σωτήριος Γαραζιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κος Στάθης Κανής, ο π. Πρόεδρος του Δ.Δ. Λεχαινών Κος Γεώργιος Γαλάτης, ο Πρόεδρος των Πολεμιστών / Τραυματιών Κύπρου Κος Αθανάσιος Δασκόπουλος, ο Γ.Γ. του συλλόγου Κρητικών Ηλείας Κος Γ. Φουντουλάκης, ο Εκπρόσωπος των παλαιών Προσκόπων Κος Ανδρ. Γιατράς, ο Πρόεδρος των Ηλείων Παράδοσης Κος Κ. Αθανασόπουλος, ο π. Αντιπρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Π. Κος Διον. Αντωνόπουλος, ο Πρόεδρος της Π.Α.Κ. Ηλείας Κος Πέτρος Μπηλιώνης.

Στους ΗΡΩΕΣ αναφέρθηκε το Μέλος του Δ.Σ. Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Άγγελος Μυλωνάς. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, προσκλητήριο νεκρών και στο τέλος όλοι μαζί έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Μετά το πέρας παρατέθηκε καφές στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού.

Το παράρτημα Ηλείας της ΕΑΑΝ ευχαριστεί τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Πατέρα Νικολαο Κατσηδημα και το Εκκλησιαστικό του Συμβούλιο για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία τους για ακόμη μία φορά.

Αιωνία τους η Μνήμη.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ.