Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

Μνημόσυνο για τους πεσόντες Αστυνομικούς στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας (βίντεο)

spot_img

Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος έγινε σήμερα το πρωί, στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο των Αστυνομικών, ενώ στον χαιρετισμό του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Παναγιώτης Μάνδαλος ευχήθηκε να μην χαθεί άλλος αστυνομικός στον βωμό του καθήκοντος.

Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας κ. Γρηγόρης Κατσώλης τόνισε μεταξύ άλλων: «138 συνάδελφοί μας έχουν πέσει έως σήμερα την ώρα του καθήκοντος, αφήνοντας πίσω τους παιδιά, γυναίκες και οικογένειες. Είναι χρέος δικό μας να μην ξεχνάμε και να τηρούμε τους ήρωές μας όπως είναι και χρέος της πολιτείας η θεσμική θωράκιση της Ελληνίδας και του Έλληνα αστυνομικού, η θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός μας».

Το παρών στο μνημόσυνο έδωσαν αστυνομικοί και εκπρόσωποι από όλες τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πύργου, της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας και από ολόκληρο το νομό.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα