Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
24.6 C
Pýrgos

Μοναδική εμπειρία παιδιών και νέων του ΚΕΦΙΑΠ στο θεματικό πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας Πύργου (φώτο)

spot_img

Μοναδική εμπειρία παιδιών και νέων του ΚΕΦΙΑΠ στο θεματικό πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας Πύργου (φώτο)Μια μοναδική εμπειρία έζησαν  30  παιδιά και  νέοι ωφελούμενοι  του ΚΕΦΙΑΠ  Ηλείας, μαζί με τους συνοδούς τους  και τους εργαζόμενους, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας Innotour στον Πύργο.

Η ομάδα  του ΚΕΦΙΑΠ γνώρισε βιωματικά τα φημισμένα τέρατα της μυθολογίας σε τρισδιάστατη μορφή και δραστηριοποιήθηκε σε  διαδραστικά παιχνίδια μνήμης και δεξιοτήτων όπως  παιχνίδια κατασκευών και ζωγραφικής, ενώ στο τέλος περιπλανήθηκε στο λαβύρινθο, ένα ειδικό οικοδόμημα  με πολύπλοκους διαδρόμους .

Η επίσκεψη στο θεματικό πάρκο μυθολογίας έγινε  στο πλαίσιο των προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των ωφελουμένων του ΚΕΦΙΑΠ και της συμμετοχής τους σε πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δράσεις και αξίζει να αναφερθεί ότι οι  υπεύθυνοι του πάρκου ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του ΚΕΦΙΑΠ  και έκαναν ότι ήταν δυνατό για να λάβουν μέρος σε αυτήν όσο το δυνατόν περισσότεροι ωφελούμενοι , χωρίς κανένα οικονομικό αντίτιμο .

Ο υπεύθυνος  του θεματικού πάρκου κος Πάνος Τασιαδάμης, η ξεναγός κα Αργυρίου Γωγώ και η υπάλληλος υποδοχής κα Χαραλαμποπούλου Ιωάννα,   υποδέχτηκαν εγκάρδια την ομάδα του ΚΕΦΙΑΠ και πρόσφεραν αμέριστα την φιλοξενία τους έτσι ώστε οι ωφελούμενοι να νοιώσουν οικεία και να δραστηριοποιηθούν όσο το δυνατόν πιο ενεργητικά σε όλα τα παιχνίδια και να νοιώσουν την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας.

Οι εργαζόμενοι του ΚΕΦΙΑΠ ευχαριστούν ιδιαίτερα όλη την ομάδα εργαζομένων στο  Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας Innotour για την αμέριστη συμπαράσταση και την  φιλοξενία τους οι οποίοι απέδειξαν  έμπρακτα ότι υποστηρίζουν δράσεις που έχουν  κοινωνικό χαρακτήρα και δίνουν  ισότιμα ευκαιρίες  στα άτομα με αναπηρία.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα