Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
22.3 C
Pýrgos

ΜΟΤΟΛΕΑ: Πίτα… όπως παλιά!!! (βίντεο)

spot_img

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, λόγω της πανδημίας του Covid, επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας η καθιερωμένη, μεγαλειώδης εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α.

Ο πεζόδρομος «πλημμύρισε» και πάλι από «ζωή». Από εντυπωσιακές και εκθαμβωτικές μοτοσικλέτες και αναβάτες… από ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα!

Από την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, την Καλαμάτα, την Πάτρα, το Αγρίνιο, το Μεσολόγγι, την Αθήνα, ολόκληρη την Ηλεία και άλλες περιοχές της χώρας, οι φίλοι της μοτοσικλέτας έδωσαν δυναμικό «παρών» και παλμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας.

Ξεχωριστές στιγμές, η βράβευση δύο δικών μας παιδιών, του Γιώργου Βλάχου και του πρωταθλητή Γιάννη Casper Λαμπρόπουλου, ενώ αναμνηστικά έλαβαν όλες οι λέσχες που συμμετείχαν στην εκδήλωση!

Το επόμενο ραντεβού τον μοτοσικλετιστών, καιρού και πανδημίας θέλοντος, δόθηκε για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η Πανελλήνια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών. Παράλληλα, η ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α. προετοιμάζει και αυτή το καλοκαιρινό της event! Οπότε… έπεται συνέχεια!

Καλούς δρόμους σε όλους, με υγεία και ασφάλεια!

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα